reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

I na domiar zlego dobija mnie jak wszyscy mi wytykaja, ze zeszczuplalam bardzo i zaraz znikne itp. W druga strone jakos nikt nie komentuje, ze ktos przytyl i sie zaokraglil
Strasznie mnie to denerwuje tym bardziej, ze to nie zalezy ode mnie [emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Franek ma nietolerancje białka mleka krowiego wiec mm odpada
No pobawie sie i spróbuje odciagac i mu podać Jak ja nie lubie odciagania Jak dojna krowa się czuję :p

I na domiar zlego dobija mnie jak wszyscy mi wytykaja, ze zeszczuplalam bardzo i zaraz znikne itp. W druga strone jakos nikt nie komentuje, ze ktos przytyl i sie zaokraglil

Bo otyłej osoby nie wypada komentować a w druga stronę to już nie działa.
Może spróbuj ten proszek co podają anorektyczka aby tyły. Nie mogę sobie przypomnieć jak to sie nazywa. Dajesz do jogurtu czy posiłku i zwiększa to kaloryczność potrawy. Wtedy kg tak nie uciekają. Jak mi sie przypomni to napisze nazwę.
I nie smutaj, ludzie to często grama taktu nie mają [emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

Kasia ale ja nic takiego nie napisalam:)
A zapytalam bo wiem ze zawsze patrzyłas co kupujesz i jestes zeolenniczka długiego karmienia piersią no chyba ze cos sie zmieniło.

India mi niektorzy mówią ze wygladam jak siostra Tomka xD
Waga tez mala wcinam slodycze i nic :D
India taka uroda nie kazdy po ciąży moze byc chudy
Moja znajoma placze bo przytyła 20 kg i nie moze zrzucic

Ostatnia edycja:
Franek ma nietolerancje białka mleka krowiego wiec mm odpada
No pobawie sie i spróbuje odciagac i mu podać Jak ja nie lubie odciagania Jak dojna krowa się czuję :p
Dora teraz nowe mleko mm weszlo Capri Care maja strone na fb bardzo dobry skład całkiem inaczej sie je robi i calkiem inaczej sie wytwarza bardziej zbliżone do mleka matki niz krowie i babki tam pisały ze dzieci które nie mogą pic krowiego po tym nic im nie jest :-)
Mozna próbki zamowic u nich:-)
To takie info tylko:)

Ja na sklad nigdy nie patrzylam, bo dziecko jesc i tak musi. Holle polecila mi pediatra, wiec sie zaintetesowalam tematem, a w Bobovicie i Nestle to czuc slodycz i mam wrazenie, ze w Nestle bardziej.

Jesli chodzi o slodkie przekaski to Ada biszkopty je, no i tez sie zdarza, ze dostanie cos slodkiego do sprobowania od nas

Ja sie ciesze, ze ona wode pije sama, bo Radoslaw to tylko z sokiem pil, i dopiero od roku wszedl w nawyk picia zwyklej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Soku od czasu do czasu tez mozna sie napic
Moj to malo pije bo piersią sie napaja wiec na sile nie wciskam:-)
Ale czasem pije wode sok albo rozcienczony z woda kakao kompot nawet sie napije soku jednodniowego od nas czy herbatki owocowej ale takiej normalnej ktora ja pije bez cukru nie dla niemowlaków

reklama
Do góry