reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

I na domiar zlego dobija mnie jak wszyscy mi wytykaja, ze zeszczuplalam bardzo i zaraz znikne itp. W druga strone jakos nikt nie komentuje, ze ktos przytyl i sie zaokraglil
Strasznie mnie to denerwuje tym bardziej, ze to nie zalezy ode mnie [emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Franek ma nietolerancje białka mleka krowiego wiec mm odpada
No pobawie sie i spróbuje odciagac i mu podać Jak ja nie lubie odciagania Jak dojna krowa się czuję :p

I na domiar zlego dobija mnie jak wszyscy mi wytykaja, ze zeszczuplalam bardzo i zaraz znikne itp. W druga strone jakos nikt nie komentuje, ze ktos przytyl i sie zaokraglil

Bo otyłej osoby nie wypada komentować a w druga stronę to już nie działa.
Może spróbuj ten proszek co podają anorektyczka aby tyły. Nie mogę sobie przypomnieć jak to sie nazywa. Dajesz do jogurtu czy posiłku i zwiększa to kaloryczność potrawy. Wtedy kg tak nie uciekają. Jak mi sie przypomni to napisze nazwę.
I nie smutaj, ludzie to często grama taktu nie mają [emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

Kasia ale ja nic takiego nie napisalam:)
A zapytalam bo wiem ze zawsze patrzyłas co kupujesz i jestes zeolenniczka długiego karmienia piersią no chyba ze cos sie zmieniło.

India mi niektorzy mówią ze wygladam jak siostra Tomka xD
Waga tez mala wcinam slodycze i nic :D
India taka uroda nie kazdy po ciąży moze byc chudy
Moja znajoma placze bo przytyła 20 kg i nie moze zrzucic

Ostatnia edycja:
Franek ma nietolerancje białka mleka krowiego wiec mm odpada
No pobawie sie i spróbuje odciagac i mu podać Jak ja nie lubie odciagania Jak dojna krowa się czuję :p
Dora teraz nowe mleko mm weszlo Capri Care maja strone na fb bardzo dobry skład całkiem inaczej sie je robi i calkiem inaczej sie wytwarza bardziej zbliżone do mleka matki niz krowie i babki tam pisały ze dzieci które nie mogą pic krowiego po tym nic im nie jest :-)
Mozna próbki zamowic u nich:-)
To takie info tylko:)

Ja na sklad nigdy nie patrzylam, bo dziecko jesc i tak musi. Holle polecila mi pediatra, wiec sie zaintetesowalam tematem, a w Bobovicie i Nestle to czuc slodycz i mam wrazenie, ze w Nestle bardziej.

Jesli chodzi o slodkie przekaski to Ada biszkopty je, no i tez sie zdarza, ze dostanie cos slodkiego do sprobowania od nas

Ja sie ciesze, ze ona wode pije sama, bo Radoslaw to tylko z sokiem pil, i dopiero od roku wszedl w nawyk picia zwyklej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Soku od czasu do czasu tez mozna sie napic
Moj to malo pije bo piersią sie napaja wiec na sile nie wciskam:-)
Ale czasem pije wode sok albo rozcienczony z woda kakao kompot nawet sie napije soku jednodniowego od nas czy herbatki owocowej ale takiej normalnej ktora ja pije bez cukru nie dla niemowlaków

reklama
Do góry