reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka trzymam kciuki za Bartusia!!! Boże, nawet sobie nie wyobrażam co musisz przeżywać... Jak przeczytałam wpis że miał znów atak, jedziemy do szpitala to aż mi gesia skórka wyszła [emoji17][emoji17] daj koniecznie znać co u Was!

Ja tabletki brałam przez wakacje bo chciałam ominąć @ bo wypadał na wyjazd. We wrześniu dostałam mega @, z bólami brzucha i bardzo obfite i stwierdziłam że nie chcę takich okresów i znów zaczęłam brać ;-)
Libido u mnie kiepskie ogólnie, nie wiem dlaczego :-( czasem nawet chodzą mi po głowie myśli czy by się do seksuologa nie wybrać tylko u mnie nie ma żadnego, do Gniezna znów trzeba dojechać... I tak zwlekam, także u mnie to że czasem (tak jak Życiowa [emoji16]) nie wezmę tabletki to raczej niczego nie spowoduje

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, to moze i u Ciebie libido przez pigulki siadlo?

Anka, czekamy. Oby wszystko bylo dobrze!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry