reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja Ada tez 3 miesiace ciagle na piersi wisiala.
Nie zamierzam sie wymadrzac, ale rzeczywiscie 3 mm dziennie moga zaburzyc laktacje. Wiki, niestety dziecko swoje musi nawisiec na piersi, zeby wyregulowac laktacje

Nikt Ci tutaj nie bedzie narzucal swojej woli, poprostu staramy sie odniesc do swoich przezyc i byc moze pomoc, a wiadomo, ze to Twoja sprawa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moja Ada tez 3 miesiace ciagle na piersi wisiala.
Nie zamierzam sie wymadrzac, ale rzeczywiscie 3 mm dziennie moga zaburzyc laktacje. Wiki, niestety dziecko swoje musi nawisiec na piersi, zeby wyregulowac laktacje

Nikt Ci tutaj nie bedzie narzucal swojej woli, poprostu staramy sie odniesc do swoich przezyc i byc moze pomoc, a wiadomo, ze to Twoja sprawa

Dobrze ze to India napisałaś bo czulam się jak taka wredota .

Cześć,
U nas masakra jakaś, Emil ciagle płacze i wisi na cycu. Brzuszek miękki, pierdy sporadycznie, kupka normalnie a ciagle płakał. Tylko na raczkach u mamusi [emoji33]
Wykończona jestem !

Wiki ja bym chciała jeszcze kilkoro dzieci ale mój wiek i mąż raczej już wykluczają taka opcje.

Ola, lubię bardzo moje dzieci i uwielbiam mieć taka gromadkę. Każde z nich jest dla mnie wielkim darem. Niestety za młodu nie mogłam zajść w ciąże przez 10lat dopiero trzy lata temu sie udało. Wiec mam już dorosłe dzieci i całkiem malutkie.
Marzy mi soe córcia , wiec ostatnią ciąże chciałabym zaplanować płeć. Jak sie uda to cudnie jak nie to będzie kolejny chłopczyk [emoji7]

Ania czekamy na wieści, zaciskamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wiem dziewczyny że Wy chcecie dobrze. Dziękuję :) Ale możecie mi wierzyć mam syf w domku, dziś ranny prysznic wzięłam o 16 bo ja nic innego nie robię jak wisze na cycku. W między czasie pranie wstawię, obiadu często nie ma. Nie wiem może ma to związek z tym ulewaniem ciągłym. Jak w szpitalu tak płakała to do cycka ale też dawali jej glukozę a ja nie mam zamiaru jej słodzić od małego. Pewnie się powtarzam i gdzieś już wcześniej o tym pisałam, to nie z mojego wygodnictwa. W nocy tez nie idzie jej zmusić, pociągnie raz i śpi.

Wiki, ja przez dlugi czas niczego w domu nie bylam w stanie zrobic. To jest normalne, ze zdarzaja sie tak absorbujace dzieci. Ada byla nieodkladalna. Ciagle ze mna, ciagle na rekach, przy cycku itp.
Lee teraz to samo z Emilkiem ma, najchetniej na rekach, bo placz i byc moze Wiki jest podobna i tez chce ciagle z Toba.
Olac porzadek w domu, ta sytuacja nie bedzie wiexznie trwala ;-)
U mnie do tej pory zdarza sie dzien marudy gdzie niczego nie jestem w stanie zrobic w domu, ale nie mam z tego powodu wyrzutow. Dzieci nakarmione i to najwazniejsze, a porzadek zrobi sie jak bedzie okazja :-)

Zgadzam sie India nikt Ci glowy za to nie urwie masz male dziecko musisz sie poświęcić ona teraz jest najważniejsza :)
Pozniej sie to zmieni i bedziesz się śmiała z tego :)

reklama
Ja tez wczoraj wlaczylam melodyjke z malego bujaka bo nie wlaczalam jej x czasu kurde normalnie jakbym sie przeniosla przez nia w ten dzien jak on wyszedl zaraz ze szpitala
I on juz nigdy nie bedzie maly ...hehe

Do góry