reklama
viola150
Fanka BB :)
Hejka. U nas też szaro, chociaż w tej chwili nie pada.
Ja pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Filipa zaczną interesować bajki a teraz nie mogę go od nich oderwać [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Filipa zaczną interesować bajki a teraz nie mogę go od nich oderwać [emoji23][emoji23][emoji23]
KasiaMarysia23
India jesli chodzi i wlaczy sie bajke, to chwile spojrzy i dalej biega. Dzis cala trójka siedzielismy w lozku i zaciekawil ja Masza i niedźwiedź.
A dlaczego kombinezon z lidla ma sie nie nadawac?
My mamy 4 kurtki:/rożnych wielkości
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego kombinezon z lidla ma sie nie nadawac?
My mamy 4 kurtki:/rożnych wielkości
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka te sa grube
Link do: PIKOWANA KURTKA W PINGWINY - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Link do: PIKOWANY PŁASZCZ NA SZTUCZNYM BARANKU - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Link do: PIKOWANA KURTKA Z KOLEKCJI BASIC - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Link do: PIKOWANA KURTKA Z KOLEKCJI BASIC - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Link do: KURTKA PUCHOWA Z KAPTUREM OBSZYTYM TKANINĄ FUTERKOWĄ - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
i te ze zdjecia tez sa grube jakbys trafila w sklepie czy na grupie dziewczyny tez sprzedaja:-)
Nadziejko te sa zimowe akurat masz rozmiary na Filipka Link do: PIKOWANA KURTKA Z KOLEKCJI BASIC - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polskato super dziekuje
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: PIKOWANA KURTKA W PINGWINY - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Link do: PIKOWANY PŁASZCZ NA SZTUCZNYM BARANKU - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Link do: KURTKA PUCHOWA Z KAPTUREM OBSZYTYM TKANINĄ FUTERKOWĄ - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
i te ze zdjecia tez sa grube jakbys trafila w sklepie czy na grupie dziewczyny tez sprzedaja:-)
Załączniki
India9
Nadziejka te sa grube
Nadziejko te sa zimowe akurat masz rozmiary na Filipka Link do: PIKOWANA KURTKA Z KOLEKCJI BASIC - PŁASZCZE I KURTKI-NIEMOWLĘ CHŁOPIEC | 3 miesiące - 4 lata-DZIECI | ZARA Polska
Wow, ta z pingwinami super :-) i ta czerwona tez [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
India9
India ja mam dla Filipa kurtkę zimową i w zeszłym roku przechodził w niej [emoji3] a będą kombinezony??
Będą od przyszłego czwartku chyba.
Ale podejrzewam, że będzie jeszcze jeden rzut
Ale myślę czy na olx nie kupić Lupilu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom