reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, u nas tez deszczowo i szaro.
A Madzia ogląda bajki? W sensie przykuwają jej uwagę?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hejka. U nas też szaro, chociaż w tej chwili nie pada.

Ja pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż Filipa zaczną interesować bajki a teraz nie mogę go od nich oderwać [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was kupowała kiedyś konbinezon zimowy lupilu z Lidla? On sie rzeczywiscie nadaje na zime?

India jesli chodzi i wlaczy sie bajke, to chwile spojrzy i dalej biega. Dzis cala trójka siedzielismy w lozku i zaciekawil ja Masza i niedźwiedź.
A dlaczego kombinezon z lidla ma sie nie nadawac?

My mamy 4 kurtki:/rożnych wielkości

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, wlasnie ze wzgledu na grubosc, bo np. ich kurtki zimowe wydaja mi sie ciensze od tych ze smyka na przyklad.

Zyciowa, czyli rekomendacja jest :-)

Załączniki

• kurtka.jpg
    kurtka.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 45
  • lirtka2.jpg
    lirtka2.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 48
India ja mam dla Filipa kurtkę zimową i w zeszłym roku przechodził w niej [emoji3] a będą kombinezony??

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry