reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Nadziejka f&f??
Ja kupilam gruba bluze Madzi
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupilam gruba bluze Madzi
Nadziejka96
lidl jest 20 km ode mnie i kolezanka ktora mieszka na miejscu zawsze mowi ze jedzie z rana i juz nic nie ma. f&f nie ma u mnie a na necie mozna tam zamawiac?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Nadziejka już macie 12?? Ale dużo [emoji16][emoji16] Słodziak z Filipka.
A przez internet w H&M?? My mamy kombinezon całościowy z hm właśnie, ale kupowałam używany na grupie na fb.
Albo w smyku mozna on-line.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A przez internet w H&M?? My mamy kombinezon całościowy z hm właśnie, ale kupowałam używany na grupie na fb.
Albo w smyku mozna on-line.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
w hm patrzylam te zimowe ale zadne mi sie nie podobaja na chlopczyka. w zarze mi sie podobaja ladne sa ale te co mi sie podobaja to nie pisze konkretnie czy sa cieple na zime czy na chlodniejsza jesien. w smyku jedna jest ladna kurteczka ale pisza w opiniach ze w rekawach jest tak napakowane materialu ze ciezko rece wlozyc to to samo jest w pepco wlasnie kurde.
a jaka masz Ola kurtke zimowa z Zary? ktora? ona jest taka na zime czy tez taka ciepla ale nie na tyle ciepla zeby na zime ubierac?
a jaka masz Ola kurtke zimowa z Zary? ktora? ona jest taka na zime czy tez taka ciepla ale nie na tyle ciepla zeby na zime ubierac?
No Zara ma sliczne te kurteczki sa te cienkie i grube właśnie zimowe bede w domu to Linka Ci pokaże które to zimowew hm patrzylam te zimowe ale zadne mi sie nie podobaja na chlopczyka. w zarze mi sie podobaja ladne sa ale te co mi sie podobaja to nie pisze konkretnie czy sa cieple na zime czy na chlodniejsza jesien. w smyku jedna jest ladna kurteczka ale pisza w opiniach ze w rekawach jest tak napakowane materialu ze ciezko rece wlozyc to to samo jest w pepco wlasnie kurde.
Nadziejka96
to super dziekuje
reklama
KasiaMarysia23
Dzień dobry
Deszczowo u nas, P chory w lozku lezy z Madzia i ogladaja reksia.
Deszczowo u nas, P chory w lozku lezy z Madzia i ogladaja reksia.