reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
lidl jest 20 km ode mnie i kolezanka ktora mieszka na miejscu zawsze mowi ze jedzie z rana i juz nic nie ma. f&f nie ma u mnie a na necie mozna tam zamawiac?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka już macie 12?? Ale dużo [emoji16][emoji16] Słodziak z Filipka.
A przez internet w H&M?? My mamy kombinezon całościowy z hm właśnie, ale kupowałam używany na grupie na fb.
Albo w smyku mozna on-line.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejko ja kupilam takie na jesien w Coccodrillo i H&M takie typ bluza.
Kamizelke grubsza jesienna w Zarze
A na zime grubsza kurtke tez w Zara :-)
Super ta czarna czapa Filipka tez chcialam taka zamówić :)

Ostatnia edycja:
w hm patrzylam te zimowe ale zadne mi sie nie podobaja na chlopczyka. w zarze mi sie podobaja ladne sa ale te co mi sie podobaja to nie pisze konkretnie czy sa cieple na zime czy na chlodniejsza jesien. w smyku jedna jest ladna kurteczka ale pisza w opiniach ze w rekawach jest tak napakowane materialu ze ciezko rece wlozyc to to samo jest w pepco wlasnie kurde.

a jaka masz Ola kurtke zimowa z Zary? ktora? ona jest taka na zime czy tez taka ciepla ale nie na tyle ciepla zeby na zime ubierac?

w hm patrzylam te zimowe ale zadne mi sie nie podobaja na chlopczyka. w zarze mi sie podobaja ladne sa ale te co mi sie podobaja to nie pisze konkretnie czy sa cieple na zime czy na chlodniejsza jesien. w smyku jedna jest ladna kurteczka ale pisza w opiniach ze w rekawach jest tak napakowane materialu ze ciezko rece wlozyc to to samo jest w pepco wlasnie kurde.

a jaka masz Ola kurtke zimowa z Zary? ktora? ona jest taka na zime czy tez taka ciepla ale nie na tyle ciepla zeby na zime ubierac?

No Zara ma sliczne te kurteczki sa te cienkie i grube właśnie zimowe bede w domu to Linka Ci pokaże które to zimowe :)

reklama
Do góry