reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Może Ada tak ma, że tak długo jej rosną. W każdym razie czekam- nie przeskoczę tego ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry

Lee ale slodki bobas:) my rowiez życzymy zdrówka. I wytrwalosci dla dzielnego przedszkolaka:)

Kulka,India hahahaha ale okruszki:) ale zabki szybko urosna:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie pochwale :)
1506934388-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

No faktycznie malutkie kielki urosna :-) moj to ma widoczne ladnie szybko mu rosną poszukam później zdj
Ada jest Sliczna dziewczynka!! <3 tez taka dorosla :-)

reklama
ohohoh jakie zębuszki ;) urosna pomalutku urosna;)
Adka taka wyrazna jak dwulatka rzeczywiscie :) a sliczna ze hoho ;)

my mamy 12 ząbkow ale te tylnie jak wychodza to goraczka 3 dni z przerwami i biegunka od razu.

a tu syneczek mój niedobry :)
laski gdzie moge mu kupic fajna kurteczke na zime? bo kurde buciki mi sie udalo wczoraj kupic ale kurtki nie moglam nigdzie znalezc takiej cieplej i wygodnej do zakladania bo te z pepco to juz mu nie kupie poki taki maly bo normalnie dostaje nerwicy jak go ubierac mam w ta kurtke takie ma jakies rekawy waskie reka nie chce przejsc a tu taka duza .
1506939809-aaaaaa.jpeg
1506939825-aaaaaa.jpeg
1506939852-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry