reklama
Nie nadążam za Wami [emoji53]
U nas same szpitale i do końca roku potykamy sie jeszcze po oddziałach ze starszym synkiem. Dwie operacje Go czekają. No dramat jakiś.
Emil ma sie dobrze. Miewa jakieś bóle brzuszka ale sporadycznie. W nocy spi ze mną wiec przesypiamy do rana pięknie.
Witek nadal przechodzi kryzys i wyje [emoji35]
Ale pomalutku stabilizuje sie wszystko. Bardzo pomalutku [emoji6]
Wracam do czytania i nadrabiania.
U nas same szpitale i do końca roku potykamy sie jeszcze po oddziałach ze starszym synkiem. Dwie operacje Go czekają. No dramat jakiś.
Emil ma sie dobrze. Miewa jakieś bóle brzuszka ale sporadycznie. W nocy spi ze mną wiec przesypiamy do rana pięknie.
Witek nadal przechodzi kryzys i wyje [emoji35]
Ale pomalutku stabilizuje sie wszystko. Bardzo pomalutku [emoji6]
Wracam do czytania i nadrabiania.
Oj Lee, wspolczuje problemow zdrowotnych synka :-( i ogolnie zawirowan. Oby do przodu! A Witek tak przezywa pojawienie sie brata?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trochę tak i od września zaczął przedszkole wiec nałożyło sie nieco zmian w życiu u Niego.
viola150
Fanka BB :)
Ojej ale napisalyscie :-)
Pata co do starań to ja w pierwszą ciążę też zaszłam w 8cyklu. Co miesiąc rozczarowanie. A udalo się w miesciacu w którym w życiu bym nie powiedziała że się uda, czas owu to akurat wesele znajomych, brak czasu na przytulanki i widzisz :-) także i na Was przyjdzie czas [emoji8]
Lee ślicznyyyy maluszek, to już miesiąc??? Ja nie mogę ale ten czas leci!! A co się że starszym dzieje że zdrowiem??
Kulcia hahaha napisałaś całą prawdę o ciąży, jak ja się cieszyłam że brzucha wciągać nie musiałam [emoji23][emoji23][emoji23] a teraz...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pata co do starań to ja w pierwszą ciążę też zaszłam w 8cyklu. Co miesiąc rozczarowanie. A udalo się w miesciacu w którym w życiu bym nie powiedziała że się uda, czas owu to akurat wesele znajomych, brak czasu na przytulanki i widzisz :-) także i na Was przyjdzie czas [emoji8]
Lee ślicznyyyy maluszek, to już miesiąc??? Ja nie mogę ale ten czas leci!! A co się że starszym dzieje że zdrowiem??
Kulcia hahaha napisałaś całą prawdę o ciąży, jak ja się cieszyłam że brzucha wciągać nie musiałam [emoji23][emoji23][emoji23] a teraz...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
reklama
Mamakulka
Śliczna ale faktycznie mikro ząbek ja igiemu wczoraj strzelilam fotkę
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Załączniki