reklama
India9
Fanka BB :)
A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.
Marysia, ja to bym o 20 jak P wraca szla biegac ;-)
A na wesele nie chcialoby mi sie z dzieckiem isc, nigdy dzieci na wesela nie zabieralam i chyba bym sie nie podjela. Dla mnie tez nie bylaby to zabawa
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A na wesele nie chcialoby mi sie z dzieckiem isc, nigdy dzieci na wesela nie zabieralam i chyba bym sie nie podjela. Dla mnie tez nie bylaby to zabawa
KasiaMarysia23
Niestety to prawda. A Magda jest strasznie cyckowa...Viola jak dziecko chce cyca to ma w nosie ze je inne rzeczy cyc musi byc nawet jak jest w wieku takim jak Madzia
A co do spania. W spacerowce jej nie poloze, niani nie mam. Tam będzie jeden pokój chyba a dzieci do spania 4
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Zazdro
Pierwszy raz gdzieś lecisz?:
Życiowa
viola150
Może nie aż tak mały ale jako dwulatek Filip był na dwóch weselach. Na jednym z nami do 24 wytrzymał i się wybawilismy, jakoś daliśmy radę. A na drugim na szczęście moja siostra była i przyjechała po niego o 21.
Ja tam zawsze chciałam żeby chociaż na chwilę ale dzieci uczestniczyły z nami w takich uroczystościach. Czy też 18 itp.
Tak jak India pisze- to o 20 chociażby bieganie czy spacer z koleżanką ze dwa razy w tygodniu [emoji16]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam zawsze chciałam żeby chociaż na chwilę ale dzieci uczestniczyły z nami w takich uroczystościach. Czy też 18 itp.
Tak jak India pisze- to o 20 chociażby bieganie czy spacer z koleżanką ze dwa razy w tygodniu [emoji16]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
11
A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.
Wysłane z iPhone za pomocą
No India jest dokładnie tak jak mowisz.A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.
Ostatnia edycja:
reklama