reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.
Marysia, ja to bym o 20 jak P wraca szla biegac ;-)

A na wesele nie chcialoby mi sie z dzieckiem isc, nigdy dzieci na wesela nie zabieralam i chyba bym sie nie podjela. Dla mnie tez nie bylaby to zabawa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasia czemu nie ufasz tacie?
Violu ja tez mimo ze kp jakos od początku duzo czasu mam dla siebie czasem az sie nudze a wyjsc jak chcialam to tez wyszlam moj ne robil problemu .

Viola no jest stresik lekki. Lotnisko. Lot i w ogóle. Obcy kraj ;)
Do tego jeszcze ślub i wesele na samym początku ;) ale coco jambo i do przodu ;)
Damy radę :D
Już normalnie doczekać się nie mogę :)
Jutro ostatnie pranie. W środę pakowanie wszystkiego. Musze poprasowac sukienki swoje [emoji14] i Marysi :)

Viola no jest stresik lekki. Lotnisko. Lot i w ogóle. Obcy kraj ;)
Do tego jeszcze ślub i wesele na samym początku ;) ale coco jambo i do przodu ;)
Damy radę :D
Już normalnie doczekać się nie mogę :)
Jutro ostatnie pranie. W środę pakowanie wszystkiego. Musze poprasowac sukienki swoje [emoji14] i Marysi :)

Zazdro :p
Pierwszy raz gdzieś lecisz?:

Może nie aż tak mały ale jako dwulatek Filip był na dwóch weselach. Na jednym z nami do 24 wytrzymał i się wybawilismy, jakoś daliśmy radę. A na drugim na szczęście moja siostra była i przyjechała po niego o 21.
Ja tam zawsze chciałam żeby chociaż na chwilę ale dzieci uczestniczyły z nami w takich uroczystościach. Czy też 18 itp.

Tak jak India pisze- to o 20 chociażby bieganie czy spacer z koleżanką ze dwa razy w tygodniu [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

11
A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.

A na wesele nie chcialoby mi sie z dzieckiem isc, nigdy dzieci na wesela nie zabieralam i chyba bym sie nie podjela. Dla mnie tez nie bylaby to zabawa

Wysłane z iPhone za pomocą

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No India jest dokładnie tak jak mowisz.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry