reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja też się Marysi nie dziwie. U mnie będzie tak samo albo i gorzej. Ale nie marudzę bo mam swoją wyczekana córeczkę. A że mi przykro trochę to już inna sprawa. Zwłaszcza po wczorajszym dniu.

Życiowa super że lecicie daj znać jak dolecisz, jak podróż i w ogóle. Ja bym chciała Wike zabrać do Anglii ale wiem że mój nie poleci i nie wiem czy sama dam radę. Walizka dziecko....

A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.
Marysia, ja to bym o 20 jak P wraca szla biegac ;-)

A na wesele nie chcialoby mi sie z dzieckiem isc, nigdy dzieci na wesela nie zabieralam i chyba bym sie nie podjela. Dla mnie tez nie bylaby to zabawa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Serce by mi chyba wyskoczyło[emoji12]
Może rower?? Szkoda ze tak szybko się ciemno robi.

Ola tacie nie ufam bo on ogląda TV i czasem spojrzy na nią:/

Zyciowa a będziesz miała jak dac Nam znać?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Heh chyba wyszłam na wyrodną matkę co to dzieci zostawia i sama wychodzi [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, moze warto z tata zaryzykowac jednak. Jak oglada tv to jeszcze nie najgorzej, o ile robi to w tym samym pokoju i rzuca na nia okiem.

A z bieganiem, wiadomo , ze odrazu tak latwo nie jest. Na poczatek marszobieg ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India nie ma opcji... Juz wole iść z nia na spacer.
:/

Wiki mysle ze dalabys rade:) ale jak Wiki będzie trochę starsza.
Ja się nie zdecydowałam na lot do Szkocji.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiola nie wyszlas bo nie tylko Ty wychodzisz ale przy kp to jest zupelnie inaczej :)
Butelke kazdy moze dac :)
Moj maly w dzien bardzo długo wytrzyma bez piersi bo jest zalatany i nie ma czasu ale jak sam nie zasnie to musi miec wieczorem do spania tez i w nocy sie budzi albo polezec i podydac albo zazwyczaj napije sie i zaraz zasypia i nie da sie go niczym oszukac :)

Mam zapro na slub 9 wrzensia ale chyba nie pojde bo wszystko byloby ok gdyby koło sali gdzie będzie wesle bylby hotel albo w tym samym miejscu a tam nic tylko sala weselna wiec nie da rady no bo jak przecież cala noc dziecko nie bedzie na sali :)

Do góry