reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja też się Marysi nie dziwie. U mnie będzie tak samo albo i gorzej. Ale nie marudzę bo mam swoją wyczekana córeczkę. A że mi przykro trochę to już inna sprawa. Zwłaszcza po wczorajszym dniu.

Życiowa super że lecicie daj znać jak dolecisz, jak podróż i w ogóle. Ja bym chciała Wike zabrać do Anglii ale wiem że mój nie poleci i nie wiem czy sama dam radę. Walizka dziecko....

A ja rozumiem Marysie. Czasem jest tak, ze dla chcacego nic trudnego, a czasem nie ma nikigo zaufanego albo możliwości.
Marysia, ja to bym o 20 jak P wraca szla biegac ;-)

A na wesele nie chcialoby mi sie z dzieckiem isc, nigdy dzieci na wesela nie zabieralam i chyba bym sie nie podjela. Dla mnie tez nie bylaby to zabawa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Serce by mi chyba wyskoczyło[emoji12]
Może rower?? Szkoda ze tak szybko się ciemno robi.

Ola tacie nie ufam bo on ogląda TV i czasem spojrzy na nią:/

Zyciowa a będziesz miała jak dac Nam znać?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Heh chyba wyszłam na wyrodną matkę co to dzieci zostawia i sama wychodzi [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, moze warto z tata zaryzykowac jednak. Jak oglada tv to jeszcze nie najgorzej, o ile robi to w tym samym pokoju i rzuca na nia okiem.

A z bieganiem, wiadomo , ze odrazu tak latwo nie jest. Na poczatek marszobieg ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India nie ma opcji... Juz wole iść z nia na spacer.
:/

Wiki mysle ze dalabys rade:) ale jak Wiki będzie trochę starsza.
Ja się nie zdecydowałam na lot do Szkocji.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiola nie wyszlas bo nie tylko Ty wychodzisz ale przy kp to jest zupelnie inaczej :)
Butelke kazdy moze dac :)
Moj maly w dzien bardzo długo wytrzyma bez piersi bo jest zalatany i nie ma czasu ale jak sam nie zasnie to musi miec wieczorem do spania tez i w nocy sie budzi albo polezec i podydac albo zazwyczaj napije sie i zaraz zasypia i nie da sie go niczym oszukac :)

Mam zapro na slub 9 wrzensia ale chyba nie pojde bo wszystko byloby ok gdyby koło sali gdzie będzie wesle bylby hotel albo w tym samym miejscu a tam nic tylko sala weselna wiec nie da rady no bo jak przecież cala noc dziecko nie bedzie na sali :)

Do góry