reklama
Jest mozliwe zeby tydzien po owu (zakladajac ze sie udalo) meczyly mdlosci? Bo dzisiaj z rana nie moglam w ogole zapalic bo mnie mdlilo i bylam w pracy tylko 5h (H&M praca z grafikiem i ciagle stanie) i jak nigdy gdzie pracowalam po 7-8 h boli mnie krzyz ,jakbym caaly dzien przepracowala. Moja mama twierdzi ze kazda inaczej to odczuwa,ale czy jest możliwe po tygodniu od owu?
Nadziejka96
Fanka BB :)
o jejciu jaka ona piekna Dzwoneczku! co za usmiech. [emoji7]
India jakie Adka ma cudowne oczyska zakochalam sie [emoji7]
My mamy 8 zabków i juz prawie 9 jest tylko mamy 4 na dole i 4 na gorze i ten 9 jest tak jakby w miejscu piątki na gorze jakos dziwnie tak . Filip idzie sam jak sie zapomni po 10-12 krokow robi ale dalej maly obsraniec jak sobie przypomni to benc i raczkuje hehe przewraca sie jak sie popatrzy w dol wlasnie wtedy traci rownowage i zaczyna raczkowac. ale ogolnie mysle ze jeszcze chwila i sie odwazy pojsc sam . aaa to sie dopiero wtesy zacznie cos czuje.
w ogole ma jakies napady glupawki smieje sie lazi za kotem mojej mamy dzisiaj wstal a kot sie do niego tulil wzial go zlapal za grzbiet podniosl i niosl go tak kolo lozka az mu uciekl i od rana sie nie pokazuje haha nie wiem czemu ;p
my mamy fotelik 9-36 kg caretero diablo xl i polecam naprawde maly lubi w nim siedziec i wyjazdy samochodem sa teraz dla niego przyjemnoscia .
pozdrawiamy z łobuzem [emoji16]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
India jakie Adka ma cudowne oczyska zakochalam sie [emoji7]
My mamy 8 zabków i juz prawie 9 jest tylko mamy 4 na dole i 4 na gorze i ten 9 jest tak jakby w miejscu piątki na gorze jakos dziwnie tak . Filip idzie sam jak sie zapomni po 10-12 krokow robi ale dalej maly obsraniec jak sobie przypomni to benc i raczkuje hehe przewraca sie jak sie popatrzy w dol wlasnie wtedy traci rownowage i zaczyna raczkowac. ale ogolnie mysle ze jeszcze chwila i sie odwazy pojsc sam . aaa to sie dopiero wtesy zacznie cos czuje.
w ogole ma jakies napady glupawki smieje sie lazi za kotem mojej mamy dzisiaj wstal a kot sie do niego tulil wzial go zlapal za grzbiet podniosl i niosl go tak kolo lozka az mu uciekl i od rana sie nie pokazuje haha nie wiem czemu ;p
my mamy fotelik 9-36 kg caretero diablo xl i polecam naprawde maly lubi w nim siedziec i wyjazdy samochodem sa teraz dla niego przyjemnoscia .
pozdrawiamy z łobuzem [emoji16]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Pata nie sądze. Ja mam ciągle apetyt i na słodkie a w ciąży nie jestem ( Chyba) nie zabezpieczamy się więc teoretycznie mogę być.
A kiedy masz @?
India potem Ci odp..
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy masz @?
India potem Ci odp..
Pata nie sądze. Ja mam ciągle apetyt i na słodkie a w ciąży nie jestem ( Chyba) nie zabezpieczamy się więc teoretycznie mogę być.
A kiedy masz @?
India potem Ci odp..
W piatek za tydzien piersi tez mnie bola,ale wlasnie wydaje mi sie ze to za wczesnie na jakiekolwiek objawy
reklama
KasiaMarysia23
Dobra mam chwile
Alergia we krwi nie zawsze wychodzi na skórze, może objawiać się śluzowatą kupa na przykład nie koniecznie wysypką.
I tak alergia może powodować rewoluje żołątkowe. U nas były wszystkie objawy prócz kupy, tzn.czasem śluzowata była.
Dla św.spokoju możesz zrobić z krwi badania. Twój lekarz ma podobne zdanie do mojego. Co 4 tyg robić prowokacje. Aleeee ja nie robie. Dopóki 3 dawki nie weźmie to będę jej mieszała w brzuszku.
Nadziejka piekny Fifi[emoji7] zaraz roczek za Nami
Bylam u dwoch alergologow - ze skrajnie odmiennym podejsciem.
Wizyta nr 1 zakonczyla sie testami skornymi [emoji35]i radykalna zmiana diety, ale musze przyznac, ze wszelkie objawy alergii ustapily
Wizyta nr 2- poszlam wczoraj, zeby dostac zaswiadczenie do zlobka i ogolnie jakos dalej diagnozowac alergie itp
Lekarz zanegowal testy skorne, powiedzial, ze wyniki same sie wykluczaja i kazal wracac pojedynczo do wykluczonych produktow. Powiedzial, ze jesli chce testy to z krwi, ale nie musze.
W kazdym razie byly dwie proby podania mm w malych ilosciach i ona od razu reaguje plamami na buzi. Czytalam, ze te testy z krwi w polaczeniu z objawami sa w stanie potwierdzic alergie i w sumie chyba je zrobie to moze przynajmniej dostaniemy w koncu recepte na mleko, bo to jaglane podobno az tak dobrze odzywcze nie jest
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czyli jesli wyjdzie alergia na mleko krowie to w polaczeniu z jej plamami na twarzy mozna stwierdzic, ze ma alergie
Ale jesli wyjdzie alergia na marchew, a ona ja je i nic sie nie dzieje to nie znaczy, ze serio ma na marchew uczulenie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mleko jaglane jest bardzo dobre. Myślę, ze może spokojnie zastąpić krowie.W ogole ten lekarz powiedzial, ze na podstawie samych zmian skornych alergii na mleko sie nje stwierdzi, bo w przypadku alergii na mleko mialaby sensacji zoladkowe.... i nie wiem sama co o tym myslec
Zalaczam zdjecie z dzisiaj w trakcie jedzenia mm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Alergia we krwi nie zawsze wychodzi na skórze, może objawiać się śluzowatą kupa na przykład nie koniecznie wysypką.
I tak alergia może powodować rewoluje żołątkowe. U nas były wszystkie objawy prócz kupy, tzn.czasem śluzowata była.
Dla św.spokoju możesz zrobić z krwi badania. Twój lekarz ma podobne zdanie do mojego. Co 4 tyg robić prowokacje. Aleeee ja nie robie. Dopóki 3 dawki nie weźmie to będę jej mieszała w brzuszku.
Ale silna kobieta! Słodka jest. Moja też ostatnio rypła ,ale sama się uderzyła głową w oparcie tzn.myślała że tam koc jest, a było juz oparcie. Siniol na pół czachyMoja tak- i się jeszcze wkurza że dalej nie umie iść... A skubana podniesie się przy wszystkim.
Zuzi też tak pójdzie z dnia na dzień coraz lepiej [emoji16]
Zobacz załącznik 820021
Zobacz załącznik 820022
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Odsun łóżeczko od ściany,bo jak się przewrocie to nie uderzy. A stoi już pięknie. I jakie ząbki śliczne!Oj Viola nie strasz wtedy to już całkiem nie będzie można spusic z oczu bo jak pierdaknie jak w łóżeczku to nie ciekawie chyba to najgorszy czas będzie ze pilnować ciągle trzeba. To Amelka szybciutko zaczęła wstawać Ci Violu to i pewnie szybko pójdzie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka piekny Fifi[emoji7] zaraz roczek za Nami