reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ja miałam termin na 25 luty. Do szpitala musiałam zgłosic się 28. I CC zrobili mi 4 marca bo wychodziło że Ada 4500 waży i miałam dużo wod i pomiar był dodatkowo utrudniony i stwierdzili że może urodzić się jeszcze większą. W rezultacie miała 4060 :)

Dora Adzie wyszedł ząb jak miała 3,5 miesiąca. A jak byłam w szpitalu to urodził się chłopczyk z zębem :)

Ania ja zabrałam Adę na impereze też raz z miesiąc temu. Też było sporo ludzi i dość głośno i tak mi płakała jak wróciliśmy jakby ją ze skóry obdzierali. Podejrzewam że u Ciebie to samo. Na pewno nie udko :) A Bartuś słodziak !

Wiola Śliczna Amelka ! :)
Aaaa chce już na wakacje a tu jeszcze miesiąc :p

reklama
Bartkowi to chyba ta 40stka wujka to bokiem wyjdzie... brzydko kaszle i chyba ma troche kataru wiec pewnie zamiast we wtorek na szczepienie to my jutro wyladujemy u lekarza.

Kasia tez juz teraz podejrzewam ze to raczej nie udko :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to aż tak źle dzieci imprezy znoszą? Aż się obawiam czy na tą 18 iść. Ale z drugiej strony może jak cyca będzie miała to gdzieś będzie miała ciotki

Tak dzieci zle znosza imprezy. Moj mial rok i 3 miesiace jak byl z nami na weselu ( moze z dwie godziny) i po tym mial leki nocne.... Najwazniejsze zeby nie bylo z byt glosnej muzyki i zeby nie zaglafali wszyscy jak sroki do wozka. Mojego to znowu wszyscy na rece.brali a ten sie darl i wyrywal. A tesciowa to przeszla sama siebie bo wyrwala mi go z rak i uciekla.....to sobie pomyslcie jak sie czulo takie roczne dziecko. Ona na dodatek mieszka w niemczech i jej zbytnio nie znal

MalaMi, no jaja jakies, zeby placzace dziecko zabierac na sile od mamy czy taty :-:

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale moja tesciowa raz tez sie popisala jak ja gdzies zawozilismy, a ona do samochodu szybko obok Ady usiadla i Ada cala droge sie darla w tym samochodzie, ze mnie obok nie ma

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ajc to faktycznie teściowe potrafią, ja już widzę jaka moja będzie. Ale pocieszam się że ma na głowie gospodarstwo, dziadkom musi czasem pomóc więc może nie będzie miała aż tyle czasu. Ostatnio mówię że Łukasz boi się sam zostać z małą na początku wiec do dentysty poszłam jeszcze w ciąży, bo tak zaczynalo boleć, a ta że ona by została. No ciekawa jestem, generalnie do pół roku nie mam zamiaru jej zostawiać. No to jedno wyjście tylko ale to będą 4 godziny i zostanie też ojciec plus obstawa, to też inaczej. Już mi czasem coś przygaduje, a już wiem że dywan trzeba kupić jakiś pod łóżeczko bo jak bieguny będą to się panele porysują.... Tylko takie ale, że łóżeczko nie ma i nie będzie miało biegun ani nic takiego.
Ostatnio też mi nerwów napsuła jak mi firankę skopała, tak się zdenerwowałam że aż się poryczalam. Od tamtej pory jeszcze z nimi się nie widziałam. W ogóle poza tym że naprawdę fajnie że umyła te okna, to więcej szkód.

Dzieci są różne i różnie reagują. Nie ma co zakładać najgorszego. Z Marysia chodziłam na koncerty i po festynach i na grille różne do znajomych i sami robiliśmy imprezy i nie było z nią problemów żadnych... wiec to nie ma reguły ;)

Z moja Tosia tez raczej nie mielismy problemów z wyjsciem gdzies na koncert czy festyn. Ona ogolnie lubi jak cos sie dzieje.
W ogole Bartek to przeciwieństwo Tosi chyba pod każdym względem...
Dzis idziemy do kościoła i chyba bede musiała zostawic malego z babcia i juz czuje ze bedzie wył bo on to zostaje z nia max 15-20 minut i wyje. Mama mowi ze normalnie gapi sie w drzwi jakby czekal az wejde :) taki to cycol z niego....

reklama
dziewczyny a jest moze jakis syrop od kaszlu dla 4miesiecznego dziecka? Trzeba jakoś przetrwać do jutra...

Do góry