reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu to nie od udka. Nie ma czegos takiego jak dieta karmiacej. Pewnie mu cos popristu nie pasowalo i juz. Ja jem wszystko.
Ja syna rodzilam 1,5 tyg po terminie z om. 18 marca a 19 mialam miec wizyte i skierowanie juz do szpitala :) a mala to juz mialam zaplanowane cc wczesniej. Troche zaluje ze nie probowalam sn tylko ze wtefy to pewnie w innym szpitalu musialabym rodzic

reklama
Pierwszy raz tak mi sie darl, nigdy wczesniej tak dlugo i tak przerażająco nie plakal dlatego powiazalam to z tym udkiem z grilla

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Moja tez czasem ma napady takie placzu. Moze zabki?
Wlasnie ostatnio moja tak sie darla w ciagu dwoch dni po kilka razy w ciagu dnia i sie ikazalo ze zabek wyszedl i zq kilka fni drugi:) awczesniej bawet sladu nie bylo ze ida takze takie zaskoczenie:)

Lezy teraz koło mnie spi i pierdzi....
No jego juz męczą ząbki bo slini sie i ciagle raczki w buzi.
Minelo juz 1,5 godziny a ja nadal jestem przerażona

Anka nie za wcześnie na ząbki Ile Bartuś ma ? On przecież niewiele starszy od Franka.
Franek też się silni i rączki do buzi wkłada ale czytałam ze to taki okres. Dziecko poznaje swoje rączki poprzez zmysły różne Potem przyjdzie czas na poznawanie stopy :)

Lee super ze jeszcze Emilek chce poczekać Niech sobie rośnie jeszcze

Wiki w tym szpitalu w którym leżała to dziewczyny po terminie przychodziły Tak od 2 do 7 dni Zależy od lekarza prowadzącego imiały indukcje. Najpierw balonik, ewentualnie masaż szyjki Potem test oxytocyny i w koncu oxytocyna jeśli test wychodził ok i to tak w czasie do 4 dni trwało. Ale kurcze najlepiej jak naturalnie sie zacznie Ananas taki surowy ma składnik który podobno przyspiesza porod i liscie malin. Podobno jest herbatka

Gratulacje ząbków tym którym wyszły. Moje dziecko nie przepada za moja tesciowa:) Rzadko ja widuje i pewnie dlatego Taki ryk był na jej widok ze szok A tak serio to muszę to częściej do ludzi brać bo dzikusek będzie

Wiki ja z Filipem wywoływanie miałam najpierw 10dni po tp, nic nie dało i potem po dwóch dniach 12 dni po tp. I wtedy już skurcze były. Ale i tak skończyło się CC.

Tak jak Dora pisze- herbata ale koniecznie z liści maliny, podobno działa cuda [emoji6]

Lee super że Emilek jeszcze posiedzi ale powiem Ci że już tyle razy Cię nastraszył że byłabym wykończona... [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora on ma 4 miesiace, moja Tosia tez tak zaczęła zabkowac i pierwszy zab wyszedl jak skonczyla pol roku

Teraz myślę ze moze on sie wystraszył bo tam byla głośna muzyka i duzo ludzi i dym z grilla i z ogniska. Dalam mu czopek viburcol i po 15 minutach sie uspokoił

reklama
Anka właśnie jeszcze dziś czytałam że pokarm nie przenika do mleka matki, ani chili, ani smażone, ani pieczone. Widocznie to taki zbieg okoliczności...

My byśmy u szwagra i szwagierki,zrobili grilla na spontana i dopiero przed 22 wróciliśmy a ja bez mleka dla malej. Już marudziła ale i tak ładnie wytrzymała. Teraz już wykapana chrapie.

A to takie wakacyjne zdjęcie mojej myszki - kapelusz był na chwilę, jak tylko poczuła że mają głowie to ściągała [emoji6]
IMG_20170801_125037.jpg

IMG_20170801_121017.jpg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170801_125037.jpg
    IMG_20170801_125037.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 342
  • IMG_20170801_121017.jpg
    IMG_20170801_121017.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 338
Do góry