reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzwoneczek super tatuaż i taki jak chciałaś ☺
Nuska szkoda ze warunki kiepskie alevmoze uda się zmienić lokum
Villa czyli aktywny wypoczynek z dzieckiem

Lee powodzenia ! :)
Wiki u nas wyglądało to tak że przyjechała Pani fotograf do nas do domu przywiozła 2 wielkie pudła ciuszkow i innych gadżetów do stylizacji. Miała różne misy,kosze itp no i ona sobie też tło robiła. Byłam w szoku że tak się to da w domu zorganizowac. Zawsze myślałam że takie zdjęcia to tylko w studio :p a z efektu jestem mega zadowolona. Mówiła że takie zdjęcia powinno się robić maluszkom max do 12 dnia życia bo później już nie da się tak ułożyć :) Ada miała 6 dni :)
Nic nie kupowałam, a o czym myślałaś żeby kupić ? :)

reklama
Dora brzuszkowa była u kogoś innego, teraz ja już do zdjęć się nie nadaję.

Kasia dzieki, właśnie nie wiem on też w domu robi ale jak to wyjdzie... Wtedy nie zapytałam o ubranka czy opaski itd, on wspominał że ma kosz na sesję ale co z resztą. Niby to fotograf prawdziwy a nie amator ale cholerka go tam wie. Jak do jutra nie wyjdzie to w pn trzeba będzie zadzwonić. Ale boje się że powie że kolejny termin za miesiąc i co wtedy. Ja to miałam nadzieję że ona w lipcu wyjdzie a tu jajca sobie robi żartownisia.

Do góry