reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee powodzenia !
Wiki moze pochodz trochę po schodach ja chodziłam pół dnia na górkę i spowrotem i na drugi dzień Zuzia była :) wtedy mój mąż przyjechal na dwa tygodnie i chciałam w tym czasie urodzić żeby jeszcze trochę z mała pobyl przed wyjazdem a że udało się na jego urodziny urodzić to już był szok :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola mieliśmy 9 noclegów, a zostajemy 3.

Wiki unieście koło mielna.

Kasia2310 babeczka proponowała mi pokój z wanna ale dopiero od środy i na 2 piętrze.

Lee trzymam kciuki.

My juz po plaży dzisiaj, wiatr tak wieje ze sie siedzieć nie da, teraz młody ma drzemkę i niedługo znowu wychodzimy troche na miasto, moze pochodzimy wzdłuż plaży ;)
łóżko.strasznie niewygodne, młodemu zrobilam "kokon" z kołdry na środku łóżka i daliśmy rade ;)
chyba mu sprzyja morski klimat ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku super że tak Wam się udalo, chyba też tak zadziałam jutro :)

Nuska, Myślałam że Władysławowo oblegacie tam bym mogła dać namiary na kogoś. Ale chociaż dobrze że klimat synkowi sprzyja :)

A to my dzisiaj 39+5
IMG_20170805_094854818~4.jpg

Załączniki

• IMG_20170805_094854818~4.jpg
    IMG_20170805_094854818~4.jpg
    959,6 KB · Wyświetleń: 161
Viola mieliśmy 9 noclegów, a zostajemy 3.

Wiki unieście koło mielna.

Kasia2310 babeczka proponowała mi pokój z wanna ale dopiero od środy i na 2 piętrze.

Lee trzymam kciuki.

My juz po plaży dzisiaj, wiatr tak wieje ze sie siedzieć nie da, teraz młody ma drzemkę i niedługo znowu wychodzimy troche na miasto, moze pochodzimy wzdłuż plaży ;)
łóżko.strasznie niewygodne, młodemu zrobilam "kokon" z kołdry na środku łóżka i daliśmy rade ;)
chyba mu sprzyja morski klimat ;)

To już w ogóle nie zostajecie gdzie indziej? Nie szukacie?

W Sarbinowie jest fajna promenada wzdłuż plaży, idealna na spacery z wózkiem [emoji6] a widziałam ogłoszenia że wolne pokoje itp więc może warto popytać??

Lee powodzenia!!

Dora no aktywny aktywny, młoda jak tylko ma na kim to się zaraz wspina i tyle z siedzenia na kocyku [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ślicznie wyglądasz jaki zgrabny brzuszek. Dobrze dla Wiktorii u mamy :)
Violu u nas też Zuzia tylko trochę na kocyku posiedziała i w piasku pogrzebala i koniec ale jak się weszło do wody to w glos się śmiała jak na fale patrzyła. We Władysławowie też można wózkiem prawie po całej plaży przejść to mi się bardzo podobało

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji6]

Wiki pięknie wyglądasz:)
Widze, że wszystko już gotowe, a mała nie chce wyjść...

Viola chociaż troszkę odpoczęłaś w przyjemnym miejscu[emoji5]
Opaliłaś się chociaż troche?

Kasia wyszedł kolejny ząbek Adzie?

India ważne ,że sie ruszyło coś. Teraz posypią się ząbki, jeden za drugim[emoji6]

Nuśkaaa współczuje sytuacji a jak z płatnością? Z góry dawałaś?

Lee daj znać co u Was;)

Dzwoneczku Pięknie wyszedł tatuaż:) dzielna jesteś.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, slicznie wygladasz. Skoro masz na 10tego sesje to zadzwon i zapytaj czy jest mozliwosc przesuniecia o kilka dni. Przeciez moze byc sytuacja, ze komus zalezy na terminie 10 tego i poprzesuwa w grafiku. Dzieci sie rodza roznie - jedne pozniej, inne wczesniej ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki pięknie wyglądasz :)
Marysia tak wyszedł drugi :) Dolna jedynka do kompletu :)
Nuska no właśnie wracacie czy szukacie czegoś innego ? Na miejscu to tyle dobrze że można od razu zobaczyć czy Wam pokój odpowiada czy nie :)

reklama
Violu tu zostajemy 3 doby i pozniej chcemy jechać cos szukać w okolice Pobierowo, Rewal, Pogorzelica. Od groma jest wolnych z tego co widze ;)

KasiaMarysia płaciłam tylko zaliczkę i doplacilam do 3 dób wiec w ogóle nie jestem stratą.

Do góry