reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee powodzenia !
Wiki moze pochodz trochę po schodach ja chodziłam pół dnia na górkę i spowrotem i na drugi dzień Zuzia była :) wtedy mój mąż przyjechal na dwa tygodnie i chciałam w tym czasie urodzić żeby jeszcze trochę z mała pobyl przed wyjazdem a że udało się na jego urodziny urodzić to już był szok :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola mieliśmy 9 noclegów, a zostajemy 3.

Wiki unieście koło mielna.

Kasia2310 babeczka proponowała mi pokój z wanna ale dopiero od środy i na 2 piętrze.

Lee trzymam kciuki.

My juz po plaży dzisiaj, wiatr tak wieje ze sie siedzieć nie da, teraz młody ma drzemkę i niedługo znowu wychodzimy troche na miasto, moze pochodzimy wzdłuż plaży ;)
łóżko.strasznie niewygodne, młodemu zrobilam "kokon" z kołdry na środku łóżka i daliśmy rade ;)
chyba mu sprzyja morski klimat ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku super że tak Wam się udalo, chyba też tak zadziałam jutro :)

Nuska, Myślałam że Władysławowo oblegacie tam bym mogła dać namiary na kogoś. Ale chociaż dobrze że klimat synkowi sprzyja :)

A to my dzisiaj 39+5
IMG_20170805_094854818~4.jpg

Załączniki

• IMG_20170805_094854818~4.jpg
    IMG_20170805_094854818~4.jpg
    959,6 KB · Wyświetleń: 166
Viola mieliśmy 9 noclegów, a zostajemy 3.

Wiki unieście koło mielna.

Kasia2310 babeczka proponowała mi pokój z wanna ale dopiero od środy i na 2 piętrze.

Lee trzymam kciuki.

My juz po plaży dzisiaj, wiatr tak wieje ze sie siedzieć nie da, teraz młody ma drzemkę i niedługo znowu wychodzimy troche na miasto, moze pochodzimy wzdłuż plaży ;)
łóżko.strasznie niewygodne, młodemu zrobilam "kokon" z kołdry na środku łóżka i daliśmy rade ;)
chyba mu sprzyja morski klimat ;)

To już w ogóle nie zostajecie gdzie indziej? Nie szukacie?

W Sarbinowie jest fajna promenada wzdłuż plaży, idealna na spacery z wózkiem [emoji6] a widziałam ogłoszenia że wolne pokoje itp więc może warto popytać??

Lee powodzenia!!

Dora no aktywny aktywny, młoda jak tylko ma na kim to się zaraz wspina i tyle z siedzenia na kocyku [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ślicznie wyglądasz jaki zgrabny brzuszek. Dobrze dla Wiktorii u mamy :)
Violu u nas też Zuzia tylko trochę na kocyku posiedziała i w piasku pogrzebala i koniec ale jak się weszło do wody to w glos się śmiała jak na fale patrzyła. We Władysławowie też można wózkiem prawie po całej plaży przejść to mi się bardzo podobało

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji6]

Wiki pięknie wyglądasz:)
Widze, że wszystko już gotowe, a mała nie chce wyjść...

Viola chociaż troszkę odpoczęłaś w przyjemnym miejscu[emoji5]
Opaliłaś się chociaż troche?

Kasia wyszedł kolejny ząbek Adzie?

India ważne ,że sie ruszyło coś. Teraz posypią się ząbki, jeden za drugim[emoji6]

Nuśkaaa współczuje sytuacji a jak z płatnością? Z góry dawałaś?

Lee daj znać co u Was;)

Dzwoneczku Pięknie wyszedł tatuaż:) dzielna jesteś.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, slicznie wygladasz. Skoro masz na 10tego sesje to zadzwon i zapytaj czy jest mozliwosc przesuniecia o kilka dni. Przeciez moze byc sytuacja, ze komus zalezy na terminie 10 tego i poprzesuwa w grafiku. Dzieci sie rodza roznie - jedne pozniej, inne wczesniej ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki pięknie wyglądasz :)
Marysia tak wyszedł drugi :) Dolna jedynka do kompletu :)
Nuska no właśnie wracacie czy szukacie czegoś innego ? Na miejscu to tyle dobrze że można od razu zobaczyć czy Wam pokój odpowiada czy nie :)

reklama
Violu tu zostajemy 3 doby i pozniej chcemy jechać cos szukać w okolice Pobierowo, Rewal, Pogorzelica. Od groma jest wolnych z tego co widze ;)

KasiaMarysia płaciłam tylko zaliczkę i doplacilam do 3 dób wiec w ogóle nie jestem stratą.

Do góry