reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu tu zostajemy 3 doby i pozniej chcemy jechać cos szukać w okolice Pobierowo, Rewal, Pogorzelica. Od groma jest wolnych z tego co widze ;)

KasiaMarysia płaciłam tylko zaliczkę i doplacilam do 3 dób wiec w ogóle nie jestem stratą.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że tak mogłaś, bo u nas już z góry było powiedziane że skoro zamówiony domek na 6 dób to tyle trzeba zapłacić. Bo też myślałam że jakby nie było pogody zapłacić za mniej.

Pogorzeluca-Niechorze byłam kiedyś bardzo fajnie [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczęta ale już się ładnie nie czuję, worki pod oczami, takie ociezenie ogólne choć brzusio nie jest aż tak mega duży. Upały robią swoje.

Ciekawe jak tam Lee...

Jestem już w domku. Lekarz na IP nie stwierdziła wycieku, powiedziała, ze możliwe ze to pęknięcie gdzieś u góry i samo sie zacznie zasklepiać obserwować. Crp co dwa dni mam robić! Także jest dobrze!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No moja sobie jaja robi ale synek Lee też żartowniś, ile razy straszył że już idzie.

Jeszcze dziadek męża do szpitala jedzie, właśnie pogotowie go zabrało, to chyba tak żeby "atrakcji" nam nie brakowało.

Dziewczyny a Wy jak miałyście? W sensie te które w terminie lub po rodziły. Bo dziewczyna na sierpniowkach która trochę już przenosiła idzie w pn do lekarza i dopiero dostanie skierowanie itd. A jak moja gin mi dała skierowanie na dzień porodu z om to co przyjmą mnie od razu? I co tam będę kwitła?

Wiki, ja nie pomoge za wiele, bo moje sie 12 dni i 18 dni przed terminem urodzily, ale z racji cukrzycy kazali mi w dniu terminu z om przyjsc do szpitala, ale nie wiem czy wtedy by juz wywolywali

Moi tak lubią straszyć że za szybko wyjdą a dwoje po terminie urodziłam [emoji41][emoji55]

Ostatnia edycja:
reklama
Wiki ja urodzilam w terminie rowno
Ale tydzien po przenoszonej ciazy dopiero idziesz do szpitala.
A do 2 tyg nie wywoluja jak nic sie nie dzieje
Czyli nie bedziesz kwitla:)

Do góry