reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zobaczcie jak coś w nocy pogryzło mi synka
1501177786-aaaaaa.jpeg

Podobnie wyglądają plecy i nogi, stopy głównie. Mimo piżamki z długim rękawkiem.

A to ja w 34tc
1501177839-aaaaaa.jpeg

Któraś z Was robiła plan porodu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam synuś się czuje? czy już wiadomo co to było?

Hej
India na następny tydzień się umówiłam mam dziś zdecydować albo czwartek albo piątek ale zmieniłam zdanie i nie robię na nodze tylko na ręku bo tak pomyślałam że na nodze to widać tylko w lato (ale szczerze to jakiś cykor mnie ogarnia) . India a Ty w którym miejscu robisz ?
Wiki przy mnie były dwie studentki i się cieszę bo duzo mi pomagaly ciągle wody moje wycieraly z ziemi bo chlustalo ze mnie bardzo pomagaly wstawać i siedzieć na piłce a tak bym była sama. A potem było mi wszystko jedno kto jest przy porodzie z tego bólu to człowiek nawet nie zwracal uwagi.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tatuaże są bleee dopóki się nie zrobi pierwszego :D Ja mam już dwa i chce kolejny ale mój P. narazie marudzi że już będzie za dużo :)

Viola przyłączam sie do życzeń, znowu cos przegapiłam [emoji41]
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń...

Znalazłam taki link, może mamom rozszerzającym dietę maluszkowa sie przyda Link do: pinkorblue.pl

Jak Wam sie podoba moja praca?
1501422678-aaaaaa.jpeg
1501422682-aaaaaa.jpeg
1501422686-aaaaaa.jpeg
1501422691-aaaaaa.jpeg
1501422697-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Twoje prace są super!!!!!! Pozazdrościć talentu :) Ja z kolei uwielbiam prace ręczne typu szydełko szycie na maszynie i decoupage :) nie lubię siedzieć bezczynnie a jeszcze jak ktoś pochwali że ładne to aż chce się tworzyć kolejne dzieła :)

A tak z innej beczki- trochę mnie tu nie było ale nadrobiłam wszystkie wątki :) Już zatoki prawie wyleczone- jeszcze do jutra antybiotyk i koniec :)
A teraz pomarudzę troszkę.... Zostały mi 4 dni do planowanego terminu @.... Cały czas bolą mnie piersi i są strasznie nabrzmiałe - to już półtorej tygodnia albo i dłużej. Powiecie że sobie wmawiam ale tak ze dwa dni kręci mi się w głowie ale nie tak że się przewracam czy coś tylko tak jak bym chodziła z jednym drineczkiem we krwi.... No i dziś mój P. mnie namówił na zrobienie testu i wyszła tzw. dupa.... Ani śladu po drugiej kresce :(
Musiałam się pożalić... :(

A jak znosicie te upały? ja uwielbiam :D a teraz u nas wali piorunami i pada deszcz

Dziubek jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie wole chłodniejszą pogode. Niestety nie mam jak jechać nad wode;(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też bym chętnie tego deszczu przygarnęła. Poszłam do sklepu i ledwo wróciłam a specjalnie poszłam rano tzn o 9 i już było 26 a teraz to już 30.

Dziubek nie ma co robić wcześniej, niektórym dziewczynom ileś przed było widać cień innym nie. Ja akurat nie wiem kiedy u mnie by wykryło bo ja sporo po terminie zrobiłam test. Byłam pewna że zaraz dostanę i nie dostałam :)

Cześć, Dziewuszki!

U nas także upał i wszyscy zdychają. Najbardziej ja oczywiście.

U synka zeszły te bąble ale plamki jeszcze sie utrzymują. To chyba nie pluskwy jak tu sugerowane było, bo przejrzałam wszystko i nie znalazłam nic. Ale mopem parowym potraktowałam wszelkie zakątki i materacyk.

Możliwe jednak ze to pchły kotka przyniosła. I tez podzielałam. Od tamtej pory zwykle komarowe ukąszenia [emoji6]

Miałam cos jeszcze pisać ale nie pamietam [emoji848][emoji57][emoji55]
Dopisze jak sobie przypomnę

No Wiki i Lee, Wam na tej koncowce musi byc ciezko w upaly [emoji8]

Dziubku, poczekaj cierpliwie, a jak robisz testy to kupuj tej najnizszej czulosci. :-)

Gosiaq- czy Ty jeszcze bedziesz powtarzala bete??

A te pogody są dziwne albo chłodno albo upał. Ale ci co są teraz nad morzem świetnie trafili :) Wiola pewnie wrócisz jak murzynek.

India no wiesz lekko nie jest ale jakoś trzeba dać radę, jak bym drugi raz miała być w ciąży to też bym latem chciała rodzić :) ja to w sumie jeszcze dzisiaj za mega pranie się wzięłam żeby z pogody skorzystać. Buty wypralam i zabawki dla Wiktorii plus codzienne pranie.

reklama
Do góry