reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zobaczcie jak coś w nocy pogryzło mi synka
1501177786-aaaaaa.jpeg

Podobnie wyglądają plecy i nogi, stopy głównie. Mimo piżamki z długim rękawkiem.

A to ja w 34tc
1501177839-aaaaaa.jpeg

Któraś z Was robiła plan porodu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam, przepraszam ze tak na ogolnym, ale nie moge wysłać wiadomości prywatnej. Przegladajac forum, rzucilo mi sie w oczy zdjecie ugryzien Pani synka. Wygladaja dokladnie jak ugryzienia przez pluskwy. Niech Pani dokladnie przejrzy lozeczko synka. Nie tylko materac ale takze ramy lozka, szczeliny w podlodze. Jesli to pluskwy, trzeba dzialac szybko bo beda gzyzly co noc wszystkich mieszkancow, bardzo szybko sie rozmnaazaja. Mam nadzieje ze to nie to, jednak chcialam Pania ostrzec. Przechodzilam przez to bardzo długo. Pozdrawiam.

Dziękuję [emoji8]
My już w Sarbinowie. Przywitał nas deszcz a teraz jest strasznie duszno

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, przepraszam ze tak na ogolnym, ale nie moge wysłać wiadomości prywatnej. Przegladajac forum, rzucilo mi sie w oczy zdjecie ugryzien Pani synka. Wygladaja dokladnie jak ugryzienia przez pluskwy. Niech Pani dokladnie przejrzy lozeczko synka. Nie tylko materac ale takze ramy lozka, szczeliny w podlodze. Jesli to pluskwy, trzeba dzialac szybko bo beda gzyzly co noc wszystkich mieszkancow, bardzo szybko sie rozmnaazaja. Mam nadzieje ze to nie to, jednak chcialam Pania ostrzec. Przechodzilam przez to bardzo długo. Pozdrawiam.

Dzięki za wiadomość. Sprawdziłam łóżko i za. Ale nic nie widać. Jeszcze materac muszę przejrzeć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Violu udanego wypoczynku. Żyj sto lat z bliskimi w zdrowiu i szcześciu [emoji512][emoji323][emoji322][emoji324][emoji320][emoji320]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry