reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Violu wszystkiego najlepszego ! Udanych wakacji !
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejkaa
Witam, przepraszam ze tak na ogolnym, ale nie moge wysłać wiadomości prywatnej. Przegladajac forum, rzucilo mi sie w oczy zdjecie ugryzien Pani synka. Wygladaja dokladnie jak ugryzienia przez pluskwy. Niech Pani dokladnie przejrzy lozeczko synka. Nie tylko materac ale takze ramy lozka, szczeliny w podlodze. Jesli to pluskwy, trzeba dzialac szybko bo beda gzyzly co noc wszystkich mieszkancow, bardzo szybko sie rozmnaazaja. Mam nadzieje ze to nie to, jednak chcialam Pania ostrzec. Przechodzilam przez to bardzo długo. Pozdrawiam.Zobaczcie jak coś w nocy pogryzło mi synka
Podobnie wyglądają plecy i nogi, stopy głównie. Mimo piżamki z długim rękawkiem.
A to ja w 34tc
Któraś z Was robiła plan porodu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam, przepraszam ze tak na ogolnym, ale nie moge wysłać wiadomości prywatnej. Przegladajac forum, rzucilo mi sie w oczy zdjecie ugryzien Pani synka. Wygladaja dokladnie jak ugryzienia przez pluskwy. Niech Pani dokladnie przejrzy lozeczko synka. Nie tylko materac ale takze ramy lozka, szczeliny w podlodze. Jesli to pluskwy, trzeba dzialac szybko bo beda gzyzly co noc wszystkich mieszkancow, bardzo szybko sie rozmnaazaja. Mam nadzieje ze to nie to, jednak chcialam Pania ostrzec. Przechodzilam przez to bardzo długo. Pozdrawiam.
Dzięki za wiadomość. Sprawdziłam łóżko i za. Ale nic nie widać. Jeszcze materac muszę przejrzeć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Violu udanego wypoczynku. Żyj sto lat z bliskimi w zdrowiu i szcześciu [emoji512][emoji323][emoji322][emoji324][emoji320][emoji320]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Viola przyłączam sie do życzeń, znowu cos przegapiłam [emoji41]
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń...
Znalazłam taki link, może mamom rozszerzającym dietę maluszkowa sie przyda Link do: pinkorblue.pl
Jak Wam sie podoba moja praca?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń...
Znalazłam taki link, może mamom rozszerzającym dietę maluszkowa sie przyda Link do: pinkorblue.pl
Jak Wam sie podoba moja praca?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama