reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiola spełnienia marzeń kochana ! :) No i udanych wakacji :) Mam same miłe wspomnienia z Sarbinowem.Byłam tam kiedyś wychowawcą na kolonii :) Pięknie tam ! :) W ogóle polskie morze ma swój urok mimo,że pogoda czasem zawodzi :p

Lee piękne zdjęcia ! :)
Wiki jak się czujesz ? Pewnie upał daje Ci popalić ? Może przed Tobą ostatni tydzień w dwupaku :p Już nie mogę doczekać się Twojej malutkiej :)

Wczoraj na spacerze spotkałam jedną mamę z taką kruszynka przepiekną. Dosłownie wyglądała jak Calineczka. Urodziła się w 31 tygodniu z wagą 1600. A teraz waży już 2400 :) Chyba nigdy nie widziałam na żywo tak malutkiego dziecka. W dodatku mulatka bo jej tata jest czarnoskóry . No cudo :)

reklama
Do góry