reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej kochane ! :)
Witaj Dziubku. Zaciskam kciuki mocno :)
O nieeeee tylko nie Grey :D Dostałam wszystkie tomy w prezencie na urodziny i nie jestem w stanie tego przeczytać. Zaczęłam kiedyś ale nie dam rady no. Co za shit :D

Adzie idzie drugi ząb :) ale nawet spokojna jest. Tyle że w gondoli nie chce mi już leżeć. Zastanawiam się czy nie wyjąć spacerówki już. Mam taką co na płasko się rozkłada więc może już bym mogła w sumie. Jak myślicie ? Nuska Jasiu już w spacerówce jeździ ? :)

reklama
Kasia, Ada ma 4 miesiące, tak? W sumie prawie 5. Jeżeli rzeczywiście rozkłada Ci się na płasko to chyba możesz ją przełożyć tym bardzoej, że coepło jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki ciekawe czy Wiktoria będzie lipcowa czy sierpniowa :* :) Normalnie jakieś podekscytowanie mnie ogarnia już na samą myśl :D
Lipiec czy sierpień to już i tak lwiątko będzie :) znak, charakterystyka imienia i sam fakt że jeszcze jej nie widziałam a już wiem że to czysty tatuś, oj charakterek będzie.
Szkoda mi brzucha ale już bym ją chciała przytulić :)

KasiaMarysia jak jest to mi myje ale to i tak sprawy nie ułatwia bo brzucha za mnie nie ponosi.

Hejka ;)
MałaMi pamietam o Tobie, wieczorem Ci listę wyśle ;)

Wiki no ja juz sie Twojej małej doczekać nie mogę i tabelkę naszą chętnie zaktualizuje o nowego bobaska ;)

KasiaMarysia super pokoik ;)

Dziubek trzymam kciuki za II kreski ;) i życzę duzo cierpliwości ;)

Kasia2310 mojemu młodemu nie podpasowała spacerowka od tego 3w1, ile razy go wkładałam tyle razy była mega awantura ;/
Kupiłam spacerowke od joie (dzisiaj przyszła) i moje dziecko poki co szczęśliwe w niej siedzi i sie rozgląda, chociaz w większości przypadków jeszcze planuje używać gondoli ;) a teraz musze podjąć decyzje który wozek na urlop wziąć ;)

miłego popołudnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry