reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry

U mnie z humorem kiepsko ale to już chyba hormony.

KasiaMarysia super pokoik, też się pozbylas tych olchowych mebli? :)

U mnie firanki brakuje i zaraz będzie gotowy. Dopiero... Tak to jest jak się trzeba prosić kogoś o coś.

reklama
Wiki, Ty juz donoszona chyba?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India ja to już jedną nogą prawie na porodówce :p 38+1
Mała trzeci dzień się już wierci, ja czuję że serio hormony mi puszczają. Wczoraj chciałam głowę umyć, ale to mega wyczyn był poszłam do łazienki, usiadłam na stołku i zaczęłam płakać. Pod prysznicem nie umyję bo są długie i mi się placzą, woda mi leci do oczu, nie da rady, znów wiszac nad brodzikiem też ciężko bo brzuch jeszcze daje rade ale kręgosłup się buntuje. Zadzwoniłam do okolicznego fryzjera, mąż do kilku i na urlopach wszyscy. No siedziałam i ryczalam. Jak by tak ktoś z boku poparzył to by do psychiatry mnie wysłał.

Powiem Wam dziewczyny że dziś to oprócz piersi czuje co jakiś czas lekki ból w dole brzucha, tak jakbym za chwilę miała dostać @ a przecież jeszcze przynajmniej 10 dni... I tak dziwnie się czuje taka kluche jakbym w gardle miała ale wymiotowac mi się nie chce ;-) oj chyba mam za mało roboty w pracy hihi [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziubek - stanowczo za malo pracy ;-)

Wiki, biedna Ty :-) ale jeszcze tylko troche i brzuch nie bedzie Cie juz ograniczal
Ciekawe kiedy sie zacznie :-D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziubku to trochę za wcześnie na cokolwiek moim zdaniem. Kciuki trzymam :)

Wiki ja przed porodem miałam odbicie i sama włosy ciachnelam :D tez długie miałam i skończyłam z takimi do linii brody.

India Greya nie znoszę. Miałam 3 podejścia bo mi koleżanka polecała. No way. Nie dałam rady skończyć. Musso czytałam jedna książkę i nie była najgorsza ale jak wzięłam druga to katastrofa xD teraz mam zapas książek na sto lat bo mam jedną od życiowej pożyczona i kumpela mi 6 przywiozła ale takich po 1000 stron grubasow [emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam dziewczyny że dziś to oprócz piersi czuje co jakiś czas lekki ból w dole brzucha, tak jakbym za chwilę miała dostać @ a przecież jeszcze przynajmniej 10 dni... I tak dziwnie się czuje taka kluche jakbym w gardle miała ale wymiotowac mi się nie chce ;-) oj chyba mam za mało roboty w pracy hihi [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie[emoji6]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki, mąż niech Ci umyje włosy. Masaż głowy zrobi odrazu;)

Dzieki laski. Mi też się podoba teraz. Jeszcze naklejki elektrostatyczne zakupimy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry