reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oczywiście, że każdy wychowuje swoje dziecko ale czego oczekiwalas jak napiszesz tu o tym , że go zbilas? Rozgrzeszenia? Tego , że Ci ktoś napisze a weź się nie przejmuj ja też bije swoje? Ja wiem, że to był jeden klaps. Ale jak dla mnie jeden za dużo. Napisałaś wiec Ci odpowiedziałam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w ogormnym szoku i masakrycznie przerazona.

2 tygodnie temu na USG widac bylo tylko 1 fasolke [emoji33]

Dzisiaj 7tc+5 i dzieci co do dnia rozmiarowo odpowiadaja ciazy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A wyobraz sobie w jakim szoku był ochroniarz z mojej byłej pracy jak spodziewał się bliźniąt a w 7 czy 8 miesiącu, już nie pamiętam, okazało się że trzecie dziecię się ukryło :)

Nadziejko ja sie wzielam na inny sposob. Jak mlody sie drze to mowie mu no " jeszcze glosniej bo cie nie slychac"i pomaga to albo jak cos broi to robie to samo i mu sie glupio robi i przestaje typu kppie cos albo sie rzuca heheh
Paraplu jaaaa gratki wielkie

nie oczekiwałam rozgrzeszenia tylko sie wyżaliłam ,że jest mi z tym źle i tak mu nie pozwalam na za dużo tylko staram się uczyć go inaczej a jak nie pomaga to nie zwracam uwagi az sie uspokoi ale juz mi nerwy puściły i wiem ,że źle zrobilam chociaż on chyba nawet nie odebrał tego jako klaps bo się smial i wyglądl jakby mu sie podobalo a mi jest z tym źle . kazdy tylko przychodzi i mowi ja Cie podziwiam ze Ty z nim wytrzymujesz caly dzien i sie smieje z tego bo co mam go wystawic na klatke czy zlać tak jak sie w tv slyszy co z dziecmi robia . nie zrobilam mu krzywdy tym klapsem zadnej bo ani nie plakal ani nic ale wiem ze widzial ze sie zezloscilam i pozniej tez moze byc nerwowy. jestem bardzo cierpliwa ale juz naprawde czasami bym chciala go dac komus na jeden dzien i odpoczac a z kolei jak gdzoes pojade bez niego to po godzinie dwoch juz mi go brakuje . ciesze sie bardzo ze jest i niech nam rosnie zdrowo a prwnie jeszcze przez jakis czas bede sie zle z tym czula ze swiadomie chcialam go zbic.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ile mam tyle bedzie sposobow, ja Nadziejki nie bede potepiala, tym bardzoej, ze sama chciala sie nam wyzalic i wyrzucic to z siebie. No i przeciez nie uderzyla tak, zeby go sprac czy cos. A dwa, ze wie, ze to nie bylo wlasciwe wyjscie i nie chce tego powielac.
Kary cielesne sa w mojej ocenie takim samym probleme jak bezstresowe wychowanie.
W ogole to wychowanie dziecka jest najtrudniejszym zadaniem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry