reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki zależy ile... nas z gorączką pogotowie zabrało ostatnio. I to tylko dzięki Kulci bo była dostępna i nie pozwoliła mi spanikowac ..

Zakładając oczywiście że dziecko do 38 nie ma gorączki, bo o tym wczoraj pediatra mówiła. A ten jakiś nawiedzony, córkę by zabił bo nagle miała ponad 40 i rosło to się z nią wykąpał w zimnej wodzie i na pogotowie pędził... Bo jak jest gorączka to dobrze...

Zakładając oczywiście że dziecko do 38 nie ma gorączki, bo o tym wczoraj pediatra mówiła. A ten jakiś nawiedzony, córkę by zabił bo nagle miała ponad 40 i rosło to się z nią wykąpał w zimnej wodzie i na pogotowie pędził... Bo jak jest gorączka to dobrze...
Ja też Tymka juz do wanny wsadzilam bo okłady nie działały. A na syrop nie zareagował w ogóle... W przeciągu 20 minut z 38 zrobiło sie.ponad 40... :/ siniec zaczął, drzec... także nawet przy reakcji rodzica czasami gorączka się utrzymuje :(

Teraz juz ok... I oby tak zostało bo 11.07 mamy eeg i neurologa i nie chciałabym go znowu przekładać...

To dobrze że już ok, ale dzialaliscie a nie że nie podawać leków dziecku. No mi się w głowie nie mieści. No ale pytam Was bo macie dzieciaczki a ja prawie więc może źle jeszcze rozumuje, ale tak na moją intuicję..

Wiki u nas nie było jeszcze odpukac powyżej 38st. Nawet przy zapaleniu oskrzeli miała nie całe 38. Więc jeszcze syropu nie dawałam...

Życiowa to musieliście aż dzwonić po pogotowie?? Biedni [emoji58] a kulcia była u Ciebie akurat tak?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola Kulcie mialam miałam na laczu ze tak powiem. Jak zaczął siniec. Mieć drgawki2i odplywac a byłam z nim sama to co mialam zrobić?
Jakbym miała auto to sama bym jechała... ale nie mam.

Do góry