reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Lee odezwij się jak tylko będziesz mogła.
Dziewczyny co robicie jak bobas ma gorączkę?
Dziewczyny co robicie jak bobas ma gorączkę?
Wiiktoriiaaa
Życiowa byliśmy na szkole rodzenia i facet wciskał kit że nie wolno dziecku podać leków przeciwgorączkowych.
Wiiktoriiaaa
Zakładając oczywiście że dziecko do 38 nie ma gorączki, bo o tym wczoraj pediatra mówiła. A ten jakiś nawiedzony, córkę by zabił bo nagle miała ponad 40 i rosło to się z nią wykąpał w zimnej wodzie i na pogotowie pędził... Bo jak jest gorączka to dobrze...
Wiiktoriiaaa
Życiowa
Ja też Tymka juz do wanny wsadzilam bo okłady nie działały. A na syrop nie zareagował w ogóle... W przeciągu 20 minut z 38 zrobiło sie.ponad 40... :/ siniec zaczął, drzec... także nawet przy reakcji rodzica czasami gorączka się utrzymujeZakładając oczywiście że dziecko do 38 nie ma gorączki, bo o tym wczoraj pediatra mówiła. A ten jakiś nawiedzony, córkę by zabił bo nagle miała ponad 40 i rosło to się z nią wykąpał w zimnej wodzie i na pogotowie pędził... Bo jak jest gorączka to dobrze...
Teraz juz ok... I oby tak zostało bo 11.07 mamy eeg i neurologa i nie chciałabym go znowu przekładać...
Wiiktoriiaaa
To dobrze że już ok, ale dzialaliscie a nie że nie podawać leków dziecku. No mi się w głowie nie mieści. No ale pytam Was bo macie dzieciaczki a ja prawie więc może źle jeszcze rozumuje, ale tak na moją intuicję..
viola150
Wiki u nas nie było jeszcze odpukac powyżej 38st. Nawet przy zapaleniu oskrzeli miała nie całe 38. Więc jeszcze syropu nie dawałam...
Życiowa to musieliście aż dzwonić po pogotowie?? Biedni [emoji58] a kulcia była u Ciebie akurat tak?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa to musieliście aż dzwonić po pogotowie?? Biedni [emoji58] a kulcia była u Ciebie akurat tak?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama