reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Lee bardzo współczuję [emoji26][emoji26][emoji8]
U mnie czop wyglądał dużo gorzej niż ten na zdjęciu, aż nie do opisania... Ale to było dwa dni przed wywoływaniem. Ten bardziej wygląda na taką większą grudkę sluzu. Ale jeśli masz bóle brzucha koniecznie IP.
Podejrzewam że stres robi swoje niestety...[emoji26] Weź nospe i magnez może

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee bardzo mi przykro z powodu odejscia taty. Trzymaj się.
Nie odszedł mi czop ale mojej siostrze odszedł bardzo długo przed porodem jakieś 3-4 tygodnie jeszcze w ciąży chodziła .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mi odszedł czop już na porodówce ale nie bardzo pamiętam jak wyglądał, bo to po lewatywie było.

Lee ja także Ci współczuje, bądź silna. Odpoczywaj mimo wszystko.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee bardzo mi przykro :( trzymaj się kochana. I oszczędzaj się, jak mąż wróci to jedź moim zdaniem do szpitala, lepiej sprawdzić, oby mały jeszcze wutrzymal trochę w brzuszku.

Dzięki dziewczyny. Filip pospal, wstal miał 37.5, narzekał że mu zimno i po 20 znów zasnął. Zobaczymy.

Wiki ślicznie wyglądacie na tym zdjęciu [emoji16]

Dora pamiętam że mój brat też miał szmery w serduszku jak był mały ale potem już wszystko było ok, także u Was też tak będzie na pewno! :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na to liczę :)
Mój brat miał wade serca i operację. Teraz jest ok wszystko chłop jak dąb. Na prenatalnych byliśmy u kobietki która specjalizuje się w diagnostyce ukł krążenia i wg niej wszystko było ok wiec... ki diabeł

Lee współczuje
Masz możliwość zadzwonić do swojego lekarza? Przede wszystkim spokojnie Bedzie dobrze trzymamy kciuki. Ja to panikara i bym do szpitala pojechała...

reklama
Dziewczyny jak wyglada odchodzący czop? Poszłam do ubikacji a na wkładce glut wielkości kciuka, i stres, że porod mi sie zaczyna.
Moj Tata nas ranem zmarł i straszny stres i panikuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi odpadl czop. To taka brazowa galareta byla i krwi nie miałam dopiero po jakis 10 godzinch mialam krew na papierze.

Bardzo mi przykro z powodu taty...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry