reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ja ostatnio zasnęłam z małym jak wróciłam z przedszkola i się o 12 obudzilam że czasami siedzę jak snieta ryba. Ale mały sie chyba nie budzi w nocy ... nie wiem bo śpię xd

reklama
Ja zwykle nie czuje w dzien zmeczenia, ale moze tylko tyle potrafilam zniesc i teraz bedzie ten ciezszy czas

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@KasiaMarysia może pod ciepłym prysznicem rozmasuj. Powinno pomóc i liście kapusty rozbite przyłóż. [emoji1307]

India oj mam tak często, zasnęła bym w południe... Mój mąż się dziwi że ile bym nie spała to zawsze mi się chce spać [emoji6] a mi się tak marzy jeden dzień pospać do 10 [emoji38][emoji38][emoji38] uwielbiam spać ale drzemka w ciągu dnia-to dla mnie strata czasu, za to wieczorem nie potrafię się położyć wcześniej niż o 23.

Nadziejka jaki śliczny Fifi a jak prosto siedzi [emoji9]

U nas Filip do 3,5r spał w drewnianym, jakoś nie pamiętam żeby się mocno obijał o szczebelki. Amelka nauczyła się rozkopywać i chyba będę musiała poszukać śpiworek.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, to ja w dzien tez nie spie, bo szkoda czasu albo, co czesciej - noe chce mi sie. Wieczorem tez sie do spania nie moge zebrac jakos.
My z Ada od jakiegos miesiaca spimy rozkopane :-) a Michal z Radkiem pod koldrami po uszy same

Dzięki dziewczyny ;) masaż pomógł , ściągnełam sporo i Magda upiła.

Kasia ja kupiłam ostatnio leginsy na 80 i żałuje że 86 nie wziełam bo za 17 zł były.
Magdę karmie jak chce ok 3 h. Ale np ona chce tylko potrzymać cycka i bywa że zaśnie o 21.30 a o 22.30 marudzi i chce cycka. Daje jej na chwile i wkładam smoka. Jak wypluwa to daje jej napić się, bo widocznie potrzebuje,

Nadziejka śliczny Fifi, pół buły zje?

India moja też co 3 h je, a nad ranem jest porażka, 4-5 już marudzi i zazwyczaj ląduje u mnie w łóżku i śpimy we 3.

Dziekujemy laseczki i calujemy Wasze maluchy;)

a to Wiki moze czarne ? pamietam jak szukalam dla Filipa to bylo takie jak ja mam z zyrafka czarna to tam bylo czarnw lozeczko z biala zyrafka i jasna posciel i wygladalo bardzo ladnie ;)

Marysiu co to pol buly on zje cala jogurt i jeszcze pierozka z kasza albo soczewica ;) czasami jak jest mocno goraco to nie chce jesc za bardzo a tak to je az milo ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka pozazdrościć [emoji16]
Amelka coś ostatnio na bakier z jedzeniem, kaszki parę łyżeczek, obiadku parę łyżeczek, deserki dziś w ogóle nie chciała. Ogólnie ten tydzień kiepski jakiś, ma ok 37,5 i tak myślę czy to nie na ząbki. Bo marudzi, czasem nawet mleka nie chce wypić... Do tego ten kaszel... W nocy piszczała do 1w nocy, dopiero dałam jej ibufen i zasnęła tak że spała do rana do 8.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mozliwe Viola, ze to zabki wlasnie. Oby szybko malej przeszlo.

A mnie albo choroba dopadla albo zaczynaja sie sutki uboczne lekow. Dr kazala mi robic morfologie jak tylko gardlo mnie zaboli, ale dzis sobota i pozamykane wszystko....

Do góry