reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola mialam pytac czy u Was tak cieplo.
Zdrówka dla pieknej solenizantki. Duzo szczescia

Dora dla Frania rowniez sto lat!:)
A ulewa Ci mlekiem czy takim serkiem ?

Moja Madzia wczoraj skonczyla 9 misiecy:)
a i taki tak Zależy ile czasu od karmienia minie.
On przy tej swojej niedojrzałości jeszcze dodatkowo bardzo prędki jest i nie potrafi wolno ssać i zaykle czkawka na dodatek dochodzi

Wiki a biale lozeczko albo czarne nie bedzie pasowalo ? to takie uniwersalne kolory ze chyba do wszystkiego pasuja.

mnie tez denerwuje to lozeczko drewniane bo maly sie stuka wszedzie w nocy kurde . moze mu kupie to turystyczne no nie wiem sama.

1496993999-aaaaaa.jpeg
1496994018-aaaaaa.jpeg
1496994029-aaaaaa.jpeg
1496994046-aaaaaa.jpeg
1496994065-aaaaaa.jpeg

moje niunio tez 7 skończyło 9 miesiecy ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
zdjęcie z bułą wymiata :)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich maluszków! Same słodziaki :)
My z Adą dziś od rana na polu. Byłyśmy w smyku bo wyprzedaż się zaczęła i upolowalysmy kilka fajnych rzeczy :)

Ale jestem dzis senna!!! Zraz sie wylacze po prostu :-( ostatni raz tak mialam w ciazy.
Czy ktoras z Was doswiadcza takiej sennosci???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale jestem dzis senna!!! Zraz sie wylacze po prostu :-( ostatni raz tak mialam w ciazy.
Czy ktoras z Was doswiadcza takiej sennosci???

Ja niestety co dzien, pomimo, ze w nocy potrafie pospac.

Kasia dobry wybor;) co kupilas?

Masakra... Magda o 21 jadla kolacje i przed 1 sie obudzia, wstaje a tu mam kamienie w piersiach. W lewym okropnie bolesny zastoj pod piersia. Ona chwile possala i poszla dalej spac. Sciaganie nie bardzo pomoglo. Nie wiem dlaczego tak mi sie zrobilo,przeciez 4h to nie taki duzy odstep czasu.

India ja dziś dla odmiany mam energii aż za dużo :)
Marysia kupiłam sukienkę,body,spodnie i pajace ;) Tez mi się tak raz zrobiło jak Ada spala 8 godzin ponad. A zazwyczaj co ile Madzie karmisz ?

reklama
Jeju, u mnie najdluzsza nocna przerwa to 3 godz. A nad ranem to Ada potrafi sie z godzine budzic vo chwile i wiercic i marudzic

Do góry