reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia ja leciałam samolotem z l
Lila jak miała 4 miesiące i nie było źle byla do mnie pasami przypieta i sobie spala ale też się bardzo bałam tych skoków ciśnień ale było ok.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dora śliczny Franiu [emoji7]

Amelka dziś 7-miesieczniak
IMG_20170608_172941.jpg

Zdjęcie nie z dziś bo niestety dziś kiepska forma, kaszel, katar i 37,5 [emoji35] nawet wypadło mi z głowy że dziś 8, dopiero mama mi przypomniała. Do lekarza dziś się nie dostaliśmy i narazie robimy inhalacje.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170608_172941.jpg
    IMG_20170608_172941.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 422
reklama
Wiki a biale lozeczko albo czarne nie bedzie pasowalo ? to takie uniwersalne kolory ze chyba do wszystkiego pasuja.

mnie tez denerwuje to lozeczko drewniane bo maly sie stuka wszedzie w nocy kurde . moze mu kupie to turystyczne no nie wiem sama.

1496993999-aaaaaa.jpeg
1496994018-aaaaaa.jpeg
1496994029-aaaaaa.jpeg
1496994046-aaaaaa.jpeg
1496994065-aaaaaa.jpeg

moje niunio tez 7 skończyło 9 miesiecy ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry