reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja bardzo szybko zmieniłam, szkoda bo drewniane ładne i mi lepiej pasowało do wystroju :D ale cóż począć.

Teściowa moja mówiła, że wstawać się nie nauczy bo nie ma za co chwycić ale dał chłopak rade.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

he he i to prawidlowo Igizdolna bestyjka jest

reklama
Dorcia, mam, dopoki nie przestala ulewac spala na niej, a teraz przydaje sie przy katarze

Wiki, o jakim zaswiadczeniu pisalas??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Franio dziś :)

Załączniki

• franek 1.jpg
    franek 1.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 91
Co do łóżeczka to też polecam turystyczne przy Lili szczebelkowe zamieniłam na turystyczne chyba po pół roku a przy Zuzi od razu turystyczne ona w nocy mi się tak kręci ze ciągle albo w poprzek śpi albo maksymalnie w górze tak że cały czas by mi się główka stukala

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dora ale fajny :)
Kurde mam dylemat. Mamy opcje polecieć na tydzień do Grecji na początku września na wakacje. I tak się zastanawiam czy Ada nie jest za mała na to. We wrześniu będzie mieć pół roku. W sumie to już będzie taka pora że tam będzie chłodniej troche. Mam ochotę polecieć z jednej strony a z drugiej trochę się boje. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? :)

Kasia ja bym leciała :) na początku września też lecimy Ale do Bułgarii. Tymek Tomek będzie miał prawie rok [emoji14]

reklama
Wiki z tych zdjęć co wstawiłaś to będą pasować, ja np. mam olche jasną i ciemniejszą i pasuje jak świni siodło dlatego zmieniam na białe. Jak kupujesz nowe łóżeczko to ja Ci doradzę kupić 2w1 z opcją na tapczanik. Sama się zastanawiam czy kupić nowe właśnie takie czy to przemalować.

Pata łoo matko. A jak Ty to zrobiłaś? Upadłaś? Chyba mnie coś ominęło .

Kulcia fajne rozwiązanie. A to turystyczne ma z boku jakiś wyjście , żeby Igi sam mógł wychodzić i wchodzić ?

Dora słodki maluszek. Ulewa Ci ? Moja do tej pory śpi na klinie ale chyba jej już go zdejmę.

Kasia moje dwie znajome leciały z takim maluszkiem i nie były to miłe loty. Ogólnie dzieci źle się czuły i marudziły, ale jakoś dały radę :)

Do góry