reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka Mamusie
U mnie znowu sie dzieje zlamana kosc ogonowa z malym przemieszczeniem i do tego spozniajacy sie okres,niby jeden dzień,ale mala nadzieja znowu sie pojawia ☺

Brzuchate jak maluchy? :D

Jak tam Ada i wysypka?

A co z Marta? Z tego co widziałam nie włączyła sie ostatnio do rozmowy :(

Rany tyle nadrabiania wiadomości :D
A kość dupna boli jak cholera

Pozdraeiam Kochane ☺

Dora
Sonoma sa takie
mms_img-1889715452.jpg
a lozeczko by bylo
Screenshot_20170607-183255.png

Załączniki

• mms_img-1889715452.jpg
    mms_img-1889715452.jpg
    87,5 KB · Wyświetleń: 322
  • Screenshot_20170607-183255.png
    Screenshot_20170607-183255.png
    115,4 KB · Wyświetleń: 326
Producent zaproponował do frontów sonoma orzechowe szczeble a to już w ogóle nie pasuje. Ogolnie meble na zdj dosyc ciemno wyszły wiec trzeba brać poprawkę

Ja miałam objawy takie
Wkurwienie na maxa i ból brzucha na maxa. Koniec.

Wiki moim zdaniem będą pasować, nie jest źle :) mi łóżeczko drewniane długo nie posłużyło bo Igi dziecko temperamentne nawet podczas snu. Mimo ochraniaczy się obijal wiec śpi w turystycznym :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Pata, ja tez mialam objawy jak na @.
A Ada ciutke lepiej, dzieki :-)

O Kulka to i Adzie by sie turystyczne przydalo, bo jak lezy to sie obija ciagle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja bardzo szybko zmieniłam, szkoda bo drewniane ładne i mi lepiej pasowało do wystroju :D ale cóż począć.

Teściowa moja mówiła, że wstawać się nie nauczy bo nie ma za co chwycić ale dał chłopak rade.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry