reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki to teraz odliczanie trwa :) możesz spokojnie różowe sukienki kupować;)
Z tym czworakowaniem i siadaniem to każde dziecko idzie swoim tempem Wiadomo ze człowiek niecierpliwy
My byliśmy dziś na badaniu tej bilirubiny i wyciskała kobietka krew bo gęsta i nie chciała lecieć. Wyniku jeszcze nie mamy...
A potem na pierwszej wizycie u pediatry Franio przybiera ładnie

Jutro miesiąc będzie miał. Dziś od 4 nie śpię bo już nie mogłam zasnąć po karmieniu i przegląd ubranek na 62 robiłam. Muszę dokupić bo mam parę sztuk dosłownie Pajace 56 za krótkie są Body i pól śpiochy mam innego producenta to ok są jeszcze.
Mamy niedobór ubrań Zarówno jak i Fanek.

Dora czyli wynik będzie prawdopodobnie wyższy niz w rzeczywistości...

No niestety Aż zła byłam że go męczy a i tak wynik do kitu.
Franio marudny teraz zasypia na rękach i nie mogę go odłożyć Teraz leży na mnie i śpi Były próby odłożenia do łóżeczka to płacz. Wymęczony biedak Wczoraj po 22 wróciliśmy od neurologa a dziś od rana w przychodni

Wiki Ada też podobnie bardzo ważyła na tym etapie a urodziła się 4060 :)
Dora u nas tez dziś marudny dzień. Ada dopiero teraz od rana poszła spać, nie wiem co ją ugryz ło. Może skok w sumie się nam zaczynać

India, Leeleeth dziękuję to miłe :)

Dora super ze maly przybiera.
Ja niedobór ubrań mam dla siebie dla malej duzo tego wszystkiego.

Kasia 4 kg ponad to sporo. Ja bym chciała zeby tak 3500-3800 gora ale to nie koncert życzeń, więc niech wazy Ile potrzebuje byle zdrowa była ;)

Bylam u ginekolog i nie dala mi zaświadczenia. Zla na nia jestem. Nie wiem co teraz.

reklama
Do góry