reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiecie na tych warsztatach wczoraj narobilam sobie ochoty na chustowanie :) wy to kurcze tak wiazalyscie super.
Kasiamarysia a jak Tobie idzie?

Życiowa ja tak samo nie mogę się doczekać :D wpadam macac jak przyjdzie :D

Kasia tak mam i polecam :) mam też ośmiornice i tez jest super. Ale cena kosmiczna wiec lepiej używane kupić serio.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jej az tak ich nie ogarniam tyle co kobieta wczoraj mowila. Musze sie rozejrzeć. Choć mam nadzieje ze trafi mi sie latwe w obsłudze dzieciatko :)

reklama
Dziewczyny piekne dzieciaki, az zazdroszcze tych szkrabow <3
Marta jak tam sytuacja i jak sie trzymasz kochana? :)
Troche musiałam odpocząć i mialam troche do nadrobienia wiadomosci :D Wciaz sie 'lecze' po kolejnej nieudanej probie,ale jest lepiej :(: Teraz ważny tydzien sie zaczyna wiec i starania oraz kolejna nadzieja na upragnione dwie kreseczki ;) mogloby sie tym razem udac,bo juz powoli trace nadzieje :( wiem ze niektórzy dlugo sie staraja,ale ciężko sie przezywa te rozczarowania :( Chcialabym mieć juz swoja upragnioną fasolke :'(

Do góry