reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki oby tak było ;)

Pata trzymam kciuki zaciśnięte. Ale niestety tak to jest, że to wcale łatwe nie jest żeby zachować spokój i czekać :) niedługo się uda :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pata, czekamy razem z Toba na te dwie kreseczki. Obys nie musiala dlugo czekac :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pata kciuki zaciśnięte kochana :)
Kulcia pytałam o Lamaze bo dziadkowie chcą Adce na Dzień Dziecka coś kupić i zapytali mnie co a słyszałam,że fajne dlatego pomyślałam o tym. Co jeszcze polecacie z takich zabawek dla niemowlaka? :)

Kasiu wszystko co szeleści,ma lusterko i robi hałas jak dziecko sie bawi to najlepsiejsze dla dzieci hehe [emoji14]

Pata wierze w Was uda sie na bank!;)

Marta jak tam kochana? jesli cos pojdzie nie tak to nie poddawaj sie i walcz o dzidziusia ;* ja tez mam strate za soba a tu Filip ma juz 8 miesiecy ;)

Filip jest taki podly przez te zeby bo mu dokuczaja ze nic mu nie pasuje tak za bardzo nie da ogladnac ale jak patrzylam to ida mu na dole dwojki i trojki po lewej i po prawej stronie juz przebite prawie dziasla chyba dlategp tak go meczy . kolezanka mi polecila czopki na zabkowanie viburcol czy cos takiego bo camilla i dentonix nie dziala to mu dalam tego czopka ale to tez lipa jakas i wiecej mu nie wsadze bo tylko pierdzial po nim i spac nie mogl bo sie budzil takie baki glosne sadzil . a ona mowila ze nie czuje nawet jak mu zeby wychodza dzieki tym czopkom. yhy jasne juz taki moj zywot ze musze przez wszystko z nim przejsc .

Kulcia Igi jest piekny na tych zdjeciach co w lesie czy gdzies z tym patykiem boskie zdjecie;) mama moja myslala ze to Filip mowi taki ladny i podobny hehe ;p forumowi bracia [emoji14]

jakie kupilyscie foteliki te od 9 kg?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję że pamiętacie o mnie ...
Biorę luteinę dwa razy dziennie i za dwa tyg idę na kontrolę...
Czuje się nadal dobrze .. czasem mam mdłości ale bez wymiotów no codziennie muszę złapać drzemkę w dzień ...
Znalazłam USG Staśkowe i 5 tyg był też tylko pęcherzyk [emoji6] więc nadzieja wróciła ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marta, trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze :-)
A jak Stas? Bylo rtg?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marta kciuki nadal zaciśnięte. U mnie w 6 i 3 dni było widać sam pęcherzyk bez "ewidentnych struktur zarodka" i mialam krwawienia... Ale sie udało ;)

@małaMI cudny ten tort!
emoji7.png

Profesjonalnie wyglada, koniecznie pokaz jak będzie wyglądał finalnie!

@Dorcia dzisiaj Teoj Franuś mi sie śnił. Tak mnie zachwycił.

Cudne te Dzieciaczki forumowe, jak szybko rosną i takie już kontaktowe
emoji7.png

Ja niestety nie ogarniam jeszcze imion dzieci i nickow wiec pisze ogólnie, żeby nie pomylić
emoji854.png
jakoś w tej ciąży mam całkowite odmozdzenie , słów mi ciagle brakuje, nie mogę sie skupić i zapominam strasznie dużo. Mam nadzieje, ze po ciąży wrócę do formy
emoji848.png

Wczoraj mój Witus pierwszy raz rozbił kolano i jak zobaczył krew to mało nie zemdlał
emoji6.png
ale nie płakał, jednak wstrząs przeżył bo szybko poszedł spać
emoji7.png
bez płaczu
1495256388-aaaaaa.jpeg

A ja miałam wolny wieczór i zajęłam sie swoimi zdjęciami, wreszcie był czas na obróbkę i posegregowane
emoji5.png
emoji854.png
od razu mi sie lepiej zrobilo

Jakie realistyczne te zdjęcia

reklama
Do góry