reklama
Pata kciuki zaciśnięte kochana
Kulcia pytałam o Lamaze bo dziadkowie chcą Adce na Dzień Dziecka coś kupić i zapytali mnie co a słyszałam,że fajne dlatego pomyślałam o tym. Co jeszcze polecacie z takich zabawek dla niemowlaka?
Kulcia pytałam o Lamaze bo dziadkowie chcą Adce na Dzień Dziecka coś kupić i zapytali mnie co a słyszałam,że fajne dlatego pomyślałam o tym. Co jeszcze polecacie z takich zabawek dla niemowlaka?
Nadziejka96
Fanka BB :)
Kasiu wszystko co szeleści,ma lusterko i robi hałas jak dziecko sie bawi to najlepsiejsze dla dzieci hehe [emoji14]
Pata wierze w Was uda sie na bank!
Marta jak tam kochana? jesli cos pojdzie nie tak to nie poddawaj sie i walcz o dzidziusia ;* ja tez mam strate za soba a tu Filip ma juz 8 miesiecy
Filip jest taki podly przez te zeby bo mu dokuczaja ze nic mu nie pasuje tak za bardzo nie da ogladnac ale jak patrzylam to ida mu na dole dwojki i trojki po lewej i po prawej stronie juz przebite prawie dziasla chyba dlategp tak go meczy . kolezanka mi polecila czopki na zabkowanie viburcol czy cos takiego bo camilla i dentonix nie dziala to mu dalam tego czopka ale to tez lipa jakas i wiecej mu nie wsadze bo tylko pierdzial po nim i spac nie mogl bo sie budzil takie baki glosne sadzil . a ona mowila ze nie czuje nawet jak mu zeby wychodza dzieki tym czopkom. yhy jasne juz taki moj zywot ze musze przez wszystko z nim przejsc .
Kulcia Igi jest piekny na tych zdjeciach co w lesie czy gdzies z tym patykiem boskie zdjecie mama moja myslala ze to Filip mowi taki ladny i podobny hehe ;p forumowi bracia [emoji14]
jakie kupilyscie foteliki te od 9 kg?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Pata wierze w Was uda sie na bank!
Marta jak tam kochana? jesli cos pojdzie nie tak to nie poddawaj sie i walcz o dzidziusia ;* ja tez mam strate za soba a tu Filip ma juz 8 miesiecy
Filip jest taki podly przez te zeby bo mu dokuczaja ze nic mu nie pasuje tak za bardzo nie da ogladnac ale jak patrzylam to ida mu na dole dwojki i trojki po lewej i po prawej stronie juz przebite prawie dziasla chyba dlategp tak go meczy . kolezanka mi polecila czopki na zabkowanie viburcol czy cos takiego bo camilla i dentonix nie dziala to mu dalam tego czopka ale to tez lipa jakas i wiecej mu nie wsadze bo tylko pierdzial po nim i spac nie mogl bo sie budzil takie baki glosne sadzil . a ona mowila ze nie czuje nawet jak mu zeby wychodza dzieki tym czopkom. yhy jasne juz taki moj zywot ze musze przez wszystko z nim przejsc .
Kulcia Igi jest piekny na tych zdjeciach co w lesie czy gdzies z tym patykiem boskie zdjecie mama moja myslala ze to Filip mowi taki ladny i podobny hehe ;p forumowi bracia [emoji14]
jakie kupilyscie foteliki te od 9 kg?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
Dziękuję że pamiętacie o mnie ...
Biorę luteinę dwa razy dziennie i za dwa tyg idę na kontrolę...
Czuje się nadal dobrze .. czasem mam mdłości ale bez wymiotów no codziennie muszę złapać drzemkę w dzień ...
Znalazłam USG Staśkowe i 5 tyg był też tylko pęcherzyk [emoji6] więc nadzieja wróciła ...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Biorę luteinę dwa razy dziennie i za dwa tyg idę na kontrolę...
Czuje się nadal dobrze .. czasem mam mdłości ale bez wymiotów no codziennie muszę złapać drzemkę w dzień ...
Znalazłam USG Staśkowe i 5 tyg był też tylko pęcherzyk [emoji6] więc nadzieja wróciła ...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
@małaMI cudny ten tort!
Profesjonalnie wyglada, koniecznie pokaz jak będzie wyglądał finalnie!
@Dorcia dzisiaj Teoj Franuś mi sie śnił. Tak mnie zachwycił.
Cudne te Dzieciaczki forumowe, jak szybko rosną i takie już kontaktowe
Ja niestety nie ogarniam jeszcze imion dzieci i nickow wiec pisze ogólnie, żeby nie pomylićjakoś w tej ciąży mam całkowite odmozdzenie , słów mi ciagle brakuje, nie mogę sie skupić i zapominam strasznie dużo. Mam nadzieje, ze po ciąży wrócę do formy
Wczoraj mój Witus pierwszy raz rozbił kolano i jak zobaczył krew to mało nie zemdlałale nie płakał, jednak wstrząs przeżył bo szybko poszedł spaćbez płaczu
A ja miałam wolny wieczór i zajęłam sie swoimi zdjęciami, wreszcie był czas na obróbkę i posegregowaneod razu mi sie lepiej zrobilo
Jakie realistyczne te zdjęcia
reklama
dora032
Zdolniacha jesteś Cudny tort
jagodowo truskawkowy