reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dokładnie same słodziaki :)
Bo to wyjątkowe forum :) z dobrymi fluidami :) Nie wiem czy bez was dałabym radę, a na pewno byłoby trudniej. Fantastyczne jest wsparcie i to że każda piszę o swoich doświadczeniach i sposobach na radzenia sobie z problemami. Naczytałam się o waszych poczynaniach. Dzięki czemu nawet nawał i laktacja człowiekowi nie straszne ;)
Dziewczyny starające się nie poddawać się, każda będzie miała swojego cukiereczka, czasem trzeba trochę dłużej poczekać i znieść to i owo ale warto :)

reklama
1495219227-aaaaaa.jpeg

juz umiem! i na bok tez sie przewroce [emoji5]
nie mam czasu narazie was czytac ale w nocy nadrobie.
szybkie pytanie. musze w nocy odciagnac mleko na w razie "w" mloda zglodnieje w kosciele. jak je przechowywac do tego czasu? lodowka a pozniej co? ile przed kosciolem wyciagnac zeby bylo e temp pokojowej?

Mała Mi a nie lepiej jak zglodnieje dać jej po prostu pierś? Jak dla mnie latwiej i bez kombinacji ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U nas nawet ksiądż sam powiedział że jak najbardziej można namkarmić butelką normalnie w ławce, a piersią w zachrystii :)

Hehe no ja Wam powiem że ogolnie myślałam że więcej młoda waży, bo już kurcze jest co trzymać. przez półtora miesiąca przytyła nie cały kg więc chyba nie tak źle ;) Dziś już lepiej, tzn nie kaszle tak, ale słychać żę jeszcze jej zalega w tych drogach oddechowych. najgorzej ją utrzymać przy inhalacjach, na szczęście szybko mijają.
Ja wróciłam z ćwiczen od siostry i mam jeszcze naczynia do pomycia. całe popołudnie byłam z teściową i szwagierką i dzieciAKAMI na lodach nad jeziorkiem. Jutro ma być już burzowo u nas, a moja mama robi imieniny i chce na ogrodzie, oby nas burza nie przegoniła.

Bylam na warsztatach mamo to ja i to juz nie dla mnie. Tyle h na krzesle, narzekajacy maz :/ jutro na inne ide sama. Mam nadzieję ze sie nie przedłuża i jakos będzie fajniej.

reklama
@małaMI cudny ten tort! [emoji7]
Profesjonalnie wyglada, koniecznie pokaz jak będzie wyglądał finalnie!

@Dorcia dzisiaj Teoj Franuś mi sie śnił. Tak mnie zachwycił.

Cudne te Dzieciaczki forumowe, jak szybko rosną i takie już kontaktowe [emoji7]
Ja niestety nie ogarniam jeszcze imion dzieci i nickow wiec pisze ogólnie, żeby nie pomylić [emoji854]jakoś w tej ciąży mam całkowite odmozdzenie , słów mi ciagle brakuje, nie mogę sie skupić i zapominam strasznie dużo. Mam nadzieje, ze po ciąży wrócę do formy [emoji848]
Wczoraj mój Witus pierwszy raz rozbił kolano i jak zobaczył krew to mało nie zemdlał [emoji6]ale nie płakał, jednak wstrząs przeżył bo szybko poszedł spać [emoji7] bez płaczu
1495256388-aaaaaa.jpeg

A ja miałam wolny wieczór i zajęłam sie swoimi zdjęciami, wreszcie był czas na obróbkę i posegregowane [emoji5][emoji854] od razu mi sie lepiej zrobilo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry