reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hej. ja znowu tak na szybko.
Violu kochana podpowiec cos moze Ty mi. zyrtec 10mg na noc przy karmieniu cycem mozna?

reklama
Dzień dobry :)
My już na spacerze. Pogoda u nas piękna :)
Skończyłam wczoraj robić ubranko dla Ady na niedziele na chrzciny :)
Mała Mi a Wam jak się chrzciny udały ? :)

sukienka.jpg
sweterek.jpg
buciki.jpg

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 354
  • sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    257,8 KB · Wyświetleń: 357
  • buciki.jpg
    buciki.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 358
hej Dziewczyny.
kciuki dla staraczek i czekajacych.
duzo zdrowka dla dzoeciaczkow i mamusiek.
czytalam tak na szybko. Kasiu sliczny komplecik.
i nas chrzciny nawet spoko. mala w kosciele przespala calosc. oczy otworzyla tylko jak ksiadz po glowce polewal [emoji5] u nas pogoda tez ladna i tak wszystko pyli ze wszystko jest zielone. rano zaczelam wszystko w mieszkaniu na mokro wycierac bo jakas masakra jest a okna rano i wieczorem otwieram. mnie tak boli gardlo od tej zasranej alergii ze ledwo mowie....ale wzielam wczoraj na noc tabletke juz no a dzisiaj maja przyksc mi maseczki takze powinno byc spoko

Dzisiaj sie mega wkurzylam. Próbuje synka umówić na zabieg usunięcia migdałka, no i milion telefonów ale nikt nie może umówić terminów [emoji35]
Dzwonię do innego szpitala a tam mam jechać od rana czekac Bóg wie ile na to by lekarz zbadał obecnie zdrowe dziecko by ustalić termin przyjęcia gdzie lekarz będzie go badał i ustalał zasadność przyjęcia [emoji35][emoji35][emoji35] fuck! Co za logika?!

@Kasia śliczne [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

MalaMi - śliczny ten tort miałaś ;) czekamy na zdjecie amelki;)
Kasia- sliczne ubranka [emoji7]
Marta- to napewno sie uda zobaczysz , jak masz mdlosci i inne objawy drzemki itd ... ja ci powiem ze jak poroniłam to to była jedyna ciaza w której nie miałam żadnej dolegliwości . Takze głowa do góry :)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

reklama
MalaMi - śliczny ten tort miałaś ;) czekamy na zdjecie amelki;)
Kasia- sliczne ubranka [emoji7]
Marta- to napewno sie uda zobaczysz , jak masz mdlosci i inne objawy drzemki itd ... ja ci powiem ze jak poroniłam to to była jedyna ciaza w której nie miałam żadnej dolegliwości . Takze głowa do góry :)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości ...
Mam nadzieję że będzie dobrze ...liczę na to ... Narazie nie mam czasu bardzo myśleć bo Staś na głowie
.. ale to może i lepiej ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry