reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
hej Dziewczyny.
kciuki dla staraczek i czekajacych.
duzo zdrowka dla dzoeciaczkow i mamusiek.
czytalam tak na szybko. Kasiu sliczny komplecik.
i nas chrzciny nawet spoko. mala w kosciele przespala calosc. oczy otworzyla tylko jak ksiadz po glowce polewal [emoji5] u nas pogoda tez ladna i tak wszystko pyli ze wszystko jest zielone. rano zaczelam wszystko w mieszkaniu na mokro wycierac bo jakas masakra jest a okna rano i wieczorem otwieram. mnie tak boli gardlo od tej zasranej alergii ze ledwo mowie....ale wzielam wczoraj na noc tabletke juz no a dzisiaj maja przyksc mi maseczki takze powinno byc spoko
kciuki dla staraczek i czekajacych.
duzo zdrowka dla dzoeciaczkow i mamusiek.
czytalam tak na szybko. Kasiu sliczny komplecik.
i nas chrzciny nawet spoko. mala w kosciele przespala calosc. oczy otworzyla tylko jak ksiadz po glowce polewal [emoji5] u nas pogoda tez ladna i tak wszystko pyli ze wszystko jest zielone. rano zaczelam wszystko w mieszkaniu na mokro wycierac bo jakas masakra jest a okna rano i wieczorem otwieram. mnie tak boli gardlo od tej zasranej alergii ze ledwo mowie....ale wzielam wczoraj na noc tabletke juz no a dzisiaj maja przyksc mi maseczki takze powinno byc spoko
Dzisiaj sie mega wkurzylam. Próbuje synka umówić na zabieg usunięcia migdałka, no i milion telefonów ale nikt nie może umówić terminów [emoji35]
Dzwonię do innego szpitala a tam mam jechać od rana czekac Bóg wie ile na to by lekarz zbadał obecnie zdrowe dziecko by ustalić termin przyjęcia gdzie lekarz będzie go badał i ustalał zasadność przyjęcia [emoji35][emoji35][emoji35] fuck! Co za logika?!
@Kasia śliczne [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzwonię do innego szpitala a tam mam jechać od rana czekac Bóg wie ile na to by lekarz zbadał obecnie zdrowe dziecko by ustalić termin przyjęcia gdzie lekarz będzie go badał i ustalał zasadność przyjęcia [emoji35][emoji35][emoji35] fuck! Co za logika?!
@Kasia śliczne [emoji7]
Lee, nie dziala ten link
A teraz?
Link do: Synergiczne, toksyczne działanie glifosatu i aluminium - Autyzm objaśniony – Dr Stephanie Seneff
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
MalaMi - śliczny ten tort miałaś czekamy na zdjecie amelki
Kasia- sliczne ubranka [emoji7]
Marta- to napewno sie uda zobaczysz , jak masz mdlosci i inne objawy drzemki itd ... ja ci powiem ze jak poroniłam to to była jedyna ciaza w której nie miałam żadnej dolegliwości . Takze głowa do góry
Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom
Marta- to napewno sie uda zobaczysz , jak masz mdlosci i inne objawy drzemki itd ... ja ci powiem ze jak poroniłam to to była jedyna ciaza w której nie miałam żadnej dolegliwości . Takze głowa do góry
Wiiktoriiaaa
Sliczny zestaw Kasia mega zdolna babka z Ciebie
Leeleeth bez sensu tez bym sie wkurzyla
Ja zaraz przejdę załamanie poremontowe
Leeleeth bez sensu tez bym sie wkurzyla
Ja zaraz przejdę załamanie poremontowe
reklama
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
W pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości ...MalaMi - śliczny ten tort miałaś czekamy na zdjecie amelki
Mam nadzieję że będzie dobrze ...liczę na to ... Narazie nie mam czasu bardzo myśleć bo Staś na głowie
.. ale to może i lepiej ..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom