reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jedna nozka mu sztywnieje i ściąga paluszki w niej bardzo...i cos Czuje ze napięcie z jednej strony ma zwiększone... tydzień po szczepieniu dostal zapalenia oskrzeli i antybiotyk... od tamtej pory walczymy prawie ciagle ciągle z kaszlem i niego... 24 mamy neurologa dopiero...

U mnie Magda też miała zapalenie oskrzeli po ok tygodnia od szczepienia. I tez dostala antybiotyk, jeden dzien go brala. Na drugi dzien na szpitalu zrobili badania i to wirus wiec antybiotyk niepotrzebnie dostala. Wyleczlismy sie inhalacjami

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola no miał... ja nie jestem przeciwnikiem szczepień... Ale chciałam to zrobic z głową i bardzo długo na szczescie czekałam bo Tymon był zaszczepione dopiero na początku marca... nie chce myśleć co by bylo gdybym go planowo w 2 miesiącu życia zaszczepila...

Goraczka jest podawana w dzialaniach niepozadanych, nie kojarze jak z placzem nieutulonym

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki ja swój strój kupowałąm w lumpku tzn górę, tą ala bluzeczkę :) Jakbym była na twoim etapie ciążyto chyba też bym sie już na wakacje nie wybrała.

Marysia my jedziemy do Sarbinowa 30.07

Nuśka mam to samo, szukam ładnego tankini, bo mój brzuch w tym roku nie nadajie sie do pokazania niestety. Sama blizna po cięciu nie jest problemem, bo po filipie mi nie przeszkadzała w pokazywaniu brzucha. ale wygląd brzucha już nieciekawy. miałam czas zeby sie za siebie wziąć, nie zxabrałam więc teraz szukam na aliexpres jakjiegoś stroju z bluzeczką. a za rok mam nadzieje już będzie bikini :)
Pytałaś o spacerówkę - Filip zaczął jeżdzić w spacerolwce króko po skonczeniu 5 miesięcy bo nie chciał już leżeć w gondoli :) fakt że wtedy jeździł w tej od gondoli.
My mamy po filipie 4baby guido_Ogolnie fajny, składa sie tak jak Kulcia pisała na płasko ale mało miejsca zajmuje. Jedyny minus to żemógłby być dłuższa budka trochę. ale miesliśmy parasolkę w zestawie

My zwlekamy ze szczepieniem, bo Madziucha ma katarku troche. Ale za 2 tyg zrobimy badania i do lekarza pojdziemy. Jak alergolog da zielone światlo to szczepimy.

Płacz nie ma bo sama studiowałam te ulotki wszystkie... jest rumień. Są wymioty. Otepienie... nadpobudliwość... sporo ich jest wymienionych jednak np apatycznosc jak jest podana ze występuje np. 10 na 1000 przypadków to mama że myśli że jej sie nie trafi... A później dziecko nie je ... A lekarz mówi że to pewnie przez zęby czy pogodę itp. A już powinnp byc zgłoszenie i wpis ze w wiekszej ilość przyparków to wystąpiło... taki łańcuch przyczynowo skutkowy... dla dobra naszych dzieci...

Wiki ja swój strój kupowałąm w lumpku tzn górę, tą ala bluzeczkę :) Jakbym była na twoim etapie ciążyto chyba też bym sie już na wakacje nie wybrała.

Marysia my jedziemy do Sarbinowa 30.07

Nuśka mam to samo, szukam ładnego tankini, bo mój brzuch w tym roku nie nadajie sie do pokazania niestety. Sama blizna po cięciu nie jest problemem, bo po filipie mi nie przeszkadzała w pokazywaniu brzucha. ale wygląd brzucha już nieciekawy. miałam czas zeby sie za siebie wziąć, nie zxabrałam więc teraz szukam na aliexpres jakjiegoś stroju z bluzeczką. a za rok mam nadzieje już będzie bikini :)
Pytałaś o spacerówkę - Filip zaczął jeżdzić w spacerolwce króko po skonczeniu 5 miesięcy bo nie chciał już leżeć w gondoli :) fakt że wtedy jeździł w tej od gondoli.
My mamy po filipie 4baby guido_Ogolnie fajny, składa sie tak jak Kulcia pisała na płasko ale mało miejsca zajmuje. Jedyny minus to żemógłby być dłuższa budka trochę. ale miesliśmy parasolkę w zestawie
Oo my mamy 4baby ale jakos nie przypadl mi do gustu.

My rezygnujemy z wakacji, szukamy wynajmu.

reklama
Jest rozdraznienie chyba....

Bo sa lekarze i lekarze. Wiekszosc ma chyba w d... po co jest sie lekarzem i czemu/ komu ma sluzyc ich praca

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry