reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia co jest grane? Ja tez juz leze ale mam zdj z 3 dni temu. Zaraz wrzucę, a jutro czekam na wasze.
Kasia Ty zaraz rodzisz a to zmienia sytuację :-D

reklama
KasiaMarysia dziwne, nigdy z czyms takim sie nie spotkalam. Musi isc do lekarzami to mu pomoże a nie narzeka. Hmm ciekawe co to...

A to moj :)

Załączniki

• sketch-1487175294633.png
    sketch-1487175294633.png
    245 KB · Wyświetleń: 60
Nie no serio, akurat zdj było przed kolacja. Jak w niedziele pojechalismy do tesciow na obiad, tesciowa parzy i mowi ooo nie widac tak jeszcze, zjadlam i w sekundę stwierdziła ze jednak widac. W dopasowane bluzy przez głowę juz mam problem wejsc.

Ta dziewczyna co wczoraj u mnie była z tymi ciiszkami mówiła że miała taki wielki brzuch że aż ledwo pasy od ktg starczyły :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia niech P zaciśnie zęby i do urologa zmyka...
Bóle promieniujące do jąder mogą być też od kręgosłupa, a z tego co pamiętam to on ma problemy. Jeszcze dobra diagnostyka pod tym kątem by się przydała. Poszukaj terapeuty McKenzie i osteopaty jednocześnie. W Kielcach np Andrzeja M'hango polecam. Wykluczcie najpierw zmiany urologiczne i jakby co to można w kręgosłupie problemów szukać.

Do góry