reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1485951637-aaaaaa.jpeg

11 dni po porodzie. nie wiem ile waze bo nie mam wagi.
przed ciaza wazylam 69 przy 156cm to kosmos dopiero. jak bede 03.03 u gina na kontroli to stane na wage.
mala ma problemy troche brzuszkowe. ogolnie przez tydzien przytyla 220g

A ja Wam powiem tylko tyle, ze jesteście głupie pipy. Jak możecie w ogóle pisać och mój Boże jaka jestem gruba ważę aż 60 kg przy 170 wzrostu
To jest z Waszej strony zwykła pycha i chęć by ktoś mówił jaka z Was dupe czka :) przepraszam ale musiałam. Jakbyście naprawdę grube były to żadna by nie napisała ile waży i nie wstawilam foty :)

atdctrd8ammce1aq.png

kulcia, kochanego cialka nigdy za duzo [emoji5]
a co do malej to nie moze baczkow puscic i z kupa srednio. tak sie napina ze szok i placze. i przez sen tez steka i jeczy. polozna mowila zeby dawac jej 2 kropelki espumisanu rano i wieczorem

reklama
Do góry