reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dorcia- stas i Franek ładne :-) a jak brzuszk ? Rośnie?
India figurę to bym juz chciała twoja :-/ daleko mi jeszcze , ile ważysz ?
Ja od tygodnia ćwiczę dopiero , a od miesiąca dieta , pd równego , i uwaga dziś mumoj dzien ważenia ! -5kg przez równy miesiąc [emoji1320]jedziemy dalej .....
Milena dziś o 5h30 głodna :-/ zjadła i śpi , moj mąż pojechał teraz rano , albo raczej poleciał na konferencje na 3 dni na północ Francji .
JeszcE dziś i koniec salon gotowy , i trzeba jechać po kanapę i tv juz kupione tylko w sklepie czekają :-) [emoji1376][emoji1376][emoji1376]
Miłego dnia moje mamuśki [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259]
Anna czekamy na fotki nadusi ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, waze 52 kg. Ale musze popracowac nad nogami i brzuchem, zeby pozbyc sie galarety.
Nogi pewnie wraz z bieganiem w koncu sie ogarna,ale nie mam motywacji, zeby brzuch cisnac.
Najpierw musze sie od slodyczy uwolnic :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny!
Więc wczoraj rano przy 4 cm rozwarciu założyli mi cewnik folleya, wypadł sam przy jak się okazało 6 cm, dr mówi to ba porodówke, ale nie było miejsc, a że skurcze mocne nie były czekałam prawie do 16 [emoji33][emoji47][emoji32]
Przebili mi pęcherz, skurcze się wzmocniły o 17.25 mówię do M że już nie wytrzymam z bólu, byłam mokra blada itd a skurcze niby na poziomie 50... Weszła położna mówię, że nie wytrzymam, ona zagląda mi między nogi i biegiem zbiera ekipę z hasłem bo Pani rodzi!!! Dosłownie dwa parte i po wszystkim [emoji4][emoji3][emoji4]
1485938644-aaaaaa.jpeg

1485938666-aaaaaa.jpeg

Włosy po braciach [emoji3] ładnie cyca
A propos wagi... Po moim brzuszku zostało wspomnienie [emoji22] nie ma nic, jak leżę zupełnie płasko, jakbym nigdy w ciąży nie byla
5djy3e3kpgua6zwe.png

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny!
Więc wczoraj rano przy 4 cm rozwarciu założyli mi cewnik folleya, wypadł sam przy jak się okazało 6 cm, dr mówi to ba porodówke, ale nie było miejsc, a że skurcze mocne nie były czekałam prawie do 16 [emoji33][emoji47][emoji32]
Przebili mi pęcherz, skurcze się wzmocniły o 17.25 mówię do M że już nie wytrzymam z bólu, byłam mokra blada itd a skurcze niby na poziomie 50... Weszła położna mówię, że nie wytrzymam, ona zagląda mi między nogi i biegiem zbiera ekipę z hasłem bo Pani rodzi!!! Dosłownie dwa parte i po wszystkim [emoji4][emoji3][emoji4]
1485938644-aaaaaa.jpeg

1485938666-aaaaaa.jpeg

Włosy po braciach [emoji3] ładnie cyca
A propos wagi... Po moim brzuszku zostało wspomnienie [emoji22] nie ma nic, jak leżę zupełnie płasko, jakbym nigdy w ciąży nie byla
5djy3e3kpgua6zwe.png

Fantastycznie, że w miarę sprawnie i bez komplikacji poszło. Córcia przesłodka i włoski fantastyczne.
Teraz rozpieszczać będziecie waszą księżniczkę :)

reklama
Do góry