reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dorcia- stas i Franek ładne :-) a jak brzuszk ? Rośnie?
India figurę to bym juz chciała twoja :-/ daleko mi jeszcze , ile ważysz ?
Ja od tygodnia ćwiczę dopiero , a od miesiąca dieta , pd równego , i uwaga dziś mumoj dzien ważenia ! -5kg przez równy miesiąc [emoji1320]jedziemy dalej .....
Milena dziś o 5h30 głodna :-/ zjadła i śpi , moj mąż pojechał teraz rano , albo raczej poleciał na konferencje na 3 dni na północ Francji .
JeszcE dziś i koniec salon gotowy , i trzeba jechać po kanapę i tv juz kupione tylko w sklepie czekają :-) [emoji1376][emoji1376][emoji1376]
Miłego dnia moje mamuśki [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259]
Anna czekamy na fotki nadusi ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, waze 52 kg. Ale musze popracowac nad nogami i brzuchem, zeby pozbyc sie galarety.
Nogi pewnie wraz z bieganiem w koncu sie ogarna,ale nie mam motywacji, zeby brzuch cisnac.
Najpierw musze sie od slodyczy uwolnic :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny!
Więc wczoraj rano przy 4 cm rozwarciu założyli mi cewnik folleya, wypadł sam przy jak się okazało 6 cm, dr mówi to ba porodówke, ale nie było miejsc, a że skurcze mocne nie były czekałam prawie do 16 [emoji33][emoji47][emoji32]
Przebili mi pęcherz, skurcze się wzmocniły o 17.25 mówię do M że już nie wytrzymam z bólu, byłam mokra blada itd a skurcze niby na poziomie 50... Weszła położna mówię, że nie wytrzymam, ona zagląda mi między nogi i biegiem zbiera ekipę z hasłem bo Pani rodzi!!! Dosłownie dwa parte i po wszystkim [emoji4][emoji3][emoji4]
1485938644-aaaaaa.jpeg

1485938666-aaaaaa.jpeg

Włosy po braciach [emoji3] ładnie cyca
A propos wagi... Po moim brzuszku zostało wspomnienie [emoji22] nie ma nic, jak leżę zupełnie płasko, jakbym nigdy w ciąży nie byla
5djy3e3kpgua6zwe.png

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny!
Więc wczoraj rano przy 4 cm rozwarciu założyli mi cewnik folleya, wypadł sam przy jak się okazało 6 cm, dr mówi to ba porodówke, ale nie było miejsc, a że skurcze mocne nie były czekałam prawie do 16 [emoji33][emoji47][emoji32]
Przebili mi pęcherz, skurcze się wzmocniły o 17.25 mówię do M że już nie wytrzymam z bólu, byłam mokra blada itd a skurcze niby na poziomie 50... Weszła położna mówię, że nie wytrzymam, ona zagląda mi między nogi i biegiem zbiera ekipę z hasłem bo Pani rodzi!!! Dosłownie dwa parte i po wszystkim [emoji4][emoji3][emoji4]
1485938644-aaaaaa.jpeg

1485938666-aaaaaa.jpeg

Włosy po braciach [emoji3] ładnie cyca
A propos wagi... Po moim brzuszku zostało wspomnienie [emoji22] nie ma nic, jak leżę zupełnie płasko, jakbym nigdy w ciąży nie byla
5djy3e3kpgua6zwe.png

Fantastycznie, że w miarę sprawnie i bez komplikacji poszło. Córcia przesłodka i włoski fantastyczne.
Teraz rozpieszczać będziecie waszą księżniczkę :)

reklama
Do góry