reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chyba sobie wprowadzę zakaz na zakupy przez internet :dry: Zamówiłam dziś ta wyciskarkę do owoców i warzyw i żelazko dla mamy bo ma imieniny w przyszłym miesiącu, a jej się zepsuło. Tyle kasy wydałam w tym miesiącu, że szok :szok:

Poza tym ten weekend tak szybko mija i znów mąż pojedzie i zostanę sama.

reklama
dziewczyny musze normalnie pojechac z synem do psychologa bo jego zachowanie jest okropne ( bardzo delikatnie mowiac)
adhd normalnie.

Mala mi synek pewnie jest zazdrosny i w ten sposob chce zwrocic na siebie uwage wasza. Jak nie bylo Amelki pewnie wszyscy tylko nim sie zajmowali a tu nowa sytuacja jest ktos mniejszy z kim trzeba dzielic mame i tate a dla takiego malego czlowieczka jest to trudne do pojecia.

Malami pewnie maly jest zazdrosny o siostre.

Mam pytanie które z Was kupowala caly szary gładki wozek? Chciałam zapytac o firme jaka to byla? Kojarzy mi sie Nuśka ale nie jestem pewna. Przegladam dzisiaj fury, jeszcze kupowac nie bede ale chce sie zorientować co i jak zeby upolować okazje. Jeden mi sie strasznie podoba ale nie ma używanych.

Wiki ja mam Adamex barletta, taki kolor jak na fotce ;)
1485724229-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki nowy kupowałam, bo planuje go zostawić dla drugiego dziecka o ile sie dobrze sprawdzi ;) ten drugi tez jest ciekawy, ja chciałam inny ale babeczka w sklepie opisała nam ten i ten co chciałam (roan bass Soft) i ten meżuchowi mojemu sie bardziej spodobał i wybór padł wlasnie na niego. Musisz poczytać opinie na temat wózka, popytać znajomych i dobrze właśnie np w sklepie wypytac sprzedawcę ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie tak planuje i koniecznie w takich kolorach, tez bym chciała dla drugiego a szary bedzie i dla dziewczynki i dla chłopca. A z zakupem wstrzymam sie chociaż do połowy ciazy :-) caly dzień prawie w łóżku więc mogę czytać. Dzięki bardzo :-)

Do góry