reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
MalaMi / biedulko masz to samo co ja miałam , próboj i nie załamuj sie .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Anka upławy nie powinny chyba swędzieć, jak odstawisz ta luteine to lepiej będzie można ta wydzielinę obejrzeć bo tak to te grudki z leku są i pieron wie, czy to grzyb, czy tabletkaJa zasnelam przed 22 i też już nie śpię z pół godziny
Jutro muszę zadzwonić do tej mojej ginki o te uplawy bo to chyba nie są do końca tylko uplawy a po prostu obie zapomnialysmy o lekach na to bo usg miałam chybs z 15 minut i wypadło z głowy. No chyba że jestem podrazniona przez luteine i dlatego mnie swędzi i szczypie.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Zobacz załącznik 792975
Właśnie skończyłam robić literki na łóżeczko Fajnie to wyszło? Myślę,że chyba nie jest źle ?
Super literki
KasiaMarysia23
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja mam jutro wizytę na 19,przed nią mam iść na ktg, jak o 22 będę w domu, to będzie cud [emoji53] obym nie doczekała do jutrzejszej wizyty, zaraz ruszam na dwa pierwsze z 4S [emoji23][emoji23][emoji23]Ja muszę dziś po zwolnienie do mojego lekarza jechać i na 20:45 mam być bo on przed urlopem i takie oblężenie ma. Masakra to wrócę w nocy.
KasiaMarysia23
"
13 spraw, które zrozumieją tylko zimowe "ciężarówki"
Jeszcze wczesną jesienią wyobrażałam sobie, jak słodko będę wyglądać w puszystym swetrze, czapce i rękawiczkach, ba nawet planowałam sesję zdjęciową na śniegu… Tymczasem rzeczywistość nie chce wyglądać, jak w katalogu.
Zimowe mamy, czy wy również macie takie spostrzeżenia, czy tylko ja?
13 spraw, które zrozumieją tylko zimowe "ciężarówki"
Jeszcze wczesną jesienią wyobrażałam sobie, jak słodko będę wyglądać w puszystym swetrze, czapce i rękawiczkach, ba nawet planowałam sesję zdjęciową na śniegu… Tymczasem rzeczywistość nie chce wyglądać, jak w katalogu.
Zimowe mamy, czy wy również macie takie spostrzeżenia, czy tylko ja?
- Wszyscy narzekają na zimno, a mi cały czas gorąco i dochodzi do afer, bo rodzinie przeszkadzają otwarte okna.
- Do samochodu nie da się wsiąść, a wysiadanie jest totalną porażką. Brzuch wielki, nogi jakieś krótsze i jeszcze całość okutana w płaszcz wielkości wojskowego namiotu.
- Lód największym wrogiem ciężarnej. Wczoraj udało mi się wywrócić i nie mogłam wstać. No bardzo śmieszne… (to było do męża)
- A może jednak buty. Spróbuj włożyć kozaki na spuchnięte nogi, a potem je zdjąć… Koszmar
- Nigdy wcześniej nie podejrzewałam, że mogę się jednocześnie pocić i mieć przesuszoną, swędzącą skórę
- Idąc do kasy pierwszeństwa usłyszałam rzucony komentarz, że zimą to łatwo udawać ciężarną, wystarczy mieć nadwagę. WTF?
- Denerwuję się, że w puchatych swetrach nie przypominam słodkich mamuś z katalogu. Po pierwsze wyglądam, jak Wielki Ptak z ulicy Sezamkowej. Po drugie po 3 sekundach jest mi okropnie gorąco i muszę, po prostu muszę NATYCHMIAST się rozebrać.
- Święta wypadają zimą i na stole jest tyle pysznego jedzenia, tymczasem dziecko leży mi na żołądku i AKURAT TERAZ…. mogę jeść, jak ptaszek
- Z drugiej strony zgodnie z sugestią lekarza sporo piję. Przerzuciłam się na kakao naprzemiennie z gorąca czekoladą. Ginekolog zauważył dodatkowe kilogramy i nie chciał docenić, że dostarczałam dziecku wapń i magnez.
- Każde wyjście na zakupy muszę dokładnie zaplanować, bo to “nawadnianie” plus dziecko równa się ucisk pęcherza. Mój mózg mówi: “Teraz, natychmiast, musisz” a bez zdjęcia płaszcza, ani rusz…
- Mąż namówił mnie na sesję na śniegu. Jak mogłam zapomnieć, że zimą mam zawsze czerwony nos?
- Nie potrafię sama wydepilować nóg, jedyny plus, że brzuch mi je zasłania, więc nie widzę gąszczu, który je porasta.
- Moja mama mi zarzuciła, że strasznie marudzę…Dobre sobie. Sama mnie urodziła latem, więc jasne, że mnie nie rozumie!
reklama
OlaMagda09
Masakra jak mi sie śmiać chce jak ja słyszę te wasze godziny do lekarzy [emoji33][emoji3][emoji23] ( 19h, 20h,21h ) tu jakbyś powiedziała ze masz wizytę o 19h30 to by cie zapytali ze chyba do restauracji na randkę z lekarzem idziesz [emoji5][emoji5] tu do 18h góra , czy prywatnie czy nie.