reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiem wiem kochana on tez smaruje ale to pomaga na chwile do następnego razu . Musimy się wyleczyć znowu .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No to faktycznie musicie konkretnie do sprawy podejść. A po leczeniu koniecznie probiotyk ginekologiczny na odbudowę flory bakteryjnej. Bo te leki wymiatają wszystkie bakterie i te potrzebne i te nie potrzebne. A tak w ogóle to powiedz lekarzowi że to taka nawracająca infekcja bo to sie leczy inaczej. Trzeba dłużej lek brać a dawki potem mniejsze.
Ostatnio się edukowałam z tego tematu z racji mojego problemu

Do tej pory słodyczy mogło nie być, czasami zjadłam cukierki albo batona ale od wczoraj aż mi się ulewa od słodyczy [emoji23] jakoś tak mi się przestawiło. I zaraz z +4 kg będzie a +14 kg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja np czasem mam tak, że na obrazku np ciastko francuskie mi się podoba, ale jak już mam je przed nosem to traci atrakcyjność.
W sumie to to by mi mogło do końca życia zostać :) bo ja straszny łasuch byłam i strasznie trudno było mi się powstrzymać przed zjedzeniem ciacha

Wtedy jak byłam w ciąży to mi fajne leki przepisał na zakażenie mi i mojemu właśnie z 2 tyg brałam a on 6 dni chyba . Bo jego nie swędzi ani nie piecze tylko mnie . I zawsze biorę trivagin bo ja się męczyłam z zakażeniami rok czasu jak poronilam i zaczęłam brać antybiotyki na toksoplazmoze i się zakażenia zaczęły bez przerwy miałam.

Oo widzisz Violu i ile placilas?

48zl za 4szt plus 15zl przesyłka ze str uwolnij kolory

relgh371tsldyf8u.png

O to ja jak zwykle przeplacilam . A jaki rozmiar kalendarzy? Bo ja za dwa z przesyłka zapłaciłam 52 zł . No w sumie drugie dwa dostane za darmo hehe [emoji14]

reklama
Do góry