reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia szczera prawda - u mnie poza dużym brzuchem [emoji16][emoji16][emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Hej Dziewczyny ;)

Anna25 to trzymam kciuki, zeby 4s zadziałało :D

KasiaMarysia jakie to prawdziwe, wszystkie punkty pasują ;p

Byłam rano w laboratorium i mam nadzieje, ze to ostatnie badania w tej ciąży ;) nawet kilka osób mnie chciało przepuścić w kolejce co mnie zaskoczyło ;p
No i przy okazji poszłam do ogólnego z tym moim przeziębieniem, bo nie przechodzi i dostałam antybiotyk. Więc dzisiaj znowu sie lenie pod kocykiem i sie grzeje ;)
Oby szybko mi przeszło, bo jak bym miała rodzic z chorobą to ja dziekuje ;p

Miłego dzionka ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Super literki;)

A chłopaki to widzę już kumple ze heej;) śliczne chlopaczki; )

Życiowa ja jak miałam zakażenie i wzięłam ten lactovaginal to po nim miałam jeszcze gorsze zakażenie ale wiadomo może nie każdej służy . Ale tak mnie piekło ze coś strasznego . Ja tez znowu mam zakażenia i ratuje się tym clotrimazolem w kremie ale musze iść do gina po receptę na lek dla mnie i dla Pawła bo zaczyna mnie piec tylko jak się poprzytulamy wiec znowu go zarazilam a on mnie i takie błędne koło. Ja juz mam dość tej mojej cipki normalnie bez przerwy coś.

Zamówiłam na dzień babci i dziadka 2 kalendarze z Filipkiem jeden dla Pawła rodziców drugi dla mojej mamy i mi dzisiaj napisali ze przez pomyłkę wysłali mi jeszcze 2 kalendarze ale nie musze nic płacić bo to z ich winy i polecają się na przyszłość a przyszły takie ładne ze zalowalam wczoraj ze nam do domu nie zamówiłam a tu będę miała jeszcze dwa ;)

Jestem taka głodna ze jezu a nie mam nic do jedzenia pusto normalnie bo mój pojechał na Lublin z ciotka do lekarza bo ma nowotwór macicy kurde i zabrał mi kartę bo w samochodzie zostawiłam mama w mieście i jestem bez pieniędzy haha . Aaa tam może nie umrę z głodu ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Super literki;)

A chłopaki to widzę już kumple ze heej;) śliczne chlopaczki; )

Życiowa ja jak miałam zakażenie i wzięłam ten lactovaginal to po nim miałam jeszcze gorsze zakażenie ale wiadomo może nie każdej służy . Ale tak mnie piekło ze coś strasznego . Ja tez znowu mam zakażenia i ratuje się tym clotrimazolem w kremie ale musze iść do gina po receptę na lek dla mnie i dla Pawła bo zaczyna mnie piec tylko jak się poprzytulamy wiec znowu go zarazilam a on mnie i takie błędne koło. Ja juz mam dość tej mojej cipki normalnie bez przerwy coś.
Zamówiłam na dzień babci i dziadka 2 kalendarze z Filipkiem jeden dla Pawła rodziców drugi dla mojej mamy i mi dzisiaj napisali ze przez pomyłkę wysłali mi jeszcze 2 kalendarze ale nie musze nic płacić bo to z ich winy i polecają się na przyszłość a przyszły takie ładne ze zalowalam wczoraj ze nam do domu nie zamówiłam a tu będę miała jeszcze dwa ;)

Jestem taka głodna ze jezu a nie mam nic do jedzenia pusto normalnie bo mój pojechał na Lublin z ciotka do lekarza bo ma nowotwór macicy kurde i zabrał mi kartę bo w samochodzie zostawiłam mama w mieście i jestem bez pieniędzy haha . Aaa tam może nie umrę z głodu ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Panowie też mogą clotrimazol używać :)

Do tej pory słodyczy mogło nie być, czasami zjadłam cukierki albo batona ale od wczoraj aż mi się ulewa od słodyczy [emoji23] jakoś tak mi się przestawiło. I zaraz z +4 kg będzie a +14 kg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania to może coś się ruszy :)

Ja oczywiście już na siku musiałam wstać...ciekawe czy zasne.
A tak zastalam moje dziecko w łóżku.... :)
Zobacz załącznik 792978
Ciekawe ile czasu tak spała :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój potrafi tak spać pół nocy :) :) dopóki nie zajrzę do niego. odkrywa sie notorycznie, a pozy najróżniejsze. Jak sie Amelka nie budzi to ja nie wstaje więc nie wiem czy mu tak wygodnie :)

reklama
Nadziejka ja też zamawiałam kalendarze na dzien babci i dziadka :) i też przyszły śliczne, żałowałam że dla nas nie zamówiłam. no ale u nas sie nie pomylili haha :)

Anka trzymam kciuki za 4s :)

Dora biedulko :* kurcze niech ci sie wszystkie te dolegliwości skonczą co byś sie mogła tą ciażą w pełni cieszyć!
a ja zamówiłam Amelci takie niechodki za całe 7,20 ;)
Link do: Baby Shoes Girls Cotton Floral Infant Soft Sole Baby First Walker Toddler Shoes-in First Walkers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Do góry