reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No u mnie się dopiero okaże jaką Mała ma grupę . Ja mam A RH - .Kasia Marysia oni zaraz po porodzie immunoglobulinę podają?

Wiki to dzień na wizytach ci zszedł. Masakra z tymi kolejkami...
A co do immunoglobuliny to czytałam, że czasem dają w ciąży, ale wtedy nie jest refundowane. Ale standardowo po porodzie podają.

reklama
A moje powinny spac,a nie spia...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja też powinnam spać a nie śpię :/ i maluszek też buszuje w brzuchu oby mu się to zmieniło bo nie pośpimy

Ja zasnelam przed 22 i też już nie śpię z pół godziny

Jutro muszę zadzwonić do tej mojej ginki o te uplawy bo to chyba nie są do końca tylko uplawy a po prostu obie zapomnialysmy o lekach na to bo usg miałam chybs z 15 minut i wypadło z głowy. No chyba że jestem podrazniona przez luteine i dlatego mnie swędzi i szczypie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest szansa, że będzie styczniowy maluszek :)
No to będzie ostatni dzień stycznia, bo na wywołanie mam się zgłosić do szpitala mojego gina we wtorek, 31.01
Ania czekam na relacje i niech maluszek ładnie współpracuje

Ania - napisz zaraz po

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny!
Anka ja mocniejsze uplawy mam już długi czas, ale gin mówi, że póki nie swędzi nie szczypie, to nic z tym nie robi c
Kulcia, Życiowa ale fajne spotkanie [emoji4] ja na bb spotkałam jedna z bliższych mi osób i choć mieszkamy daleko, to już nawet wspólne wakacje były [emoji4]
Kasia fajne literki [emoji4]

U mnie kolejny dzień zaczyna się tak samo, bóle miesiączkowe [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

KasiaMarysia w sumie stosunkowo niewiele osób ma tę grupę z tego co czytałam to 6 % populacji :)
Ja wstałam bo jadę do przedszkola porozmawiać z moją Panią dyrektor o tych wszystkich formalnych sprawach do załatwienia po porodzie,no i l4 zawieźć. Przy okazji smocze jeszcze na ostatnie zakupy dla Małej :)

reklama
jestem zalamana.... mleka mam w cyckach a mala nie chce lapac i pic i sie wscieka..... najgorzej jest z prawego. przez nakladki to mozna pomarzyc bo nie chce...
ja mam grupe Arh minus a M ma Brh plus i po pierwszym i drugim porodzie dostalam zastrzyk

Do góry