reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No u mnie się dopiero okaże jaką Mała ma grupę . Ja mam A RH - .Kasia Marysia oni zaraz po porodzie immunoglobulinę podają?

Wiki to dzień na wizytach ci zszedł. Masakra z tymi kolejkami...
A co do immunoglobuliny to czytałam, że czasem dają w ciąży, ale wtedy nie jest refundowane. Ale standardowo po porodzie podają.

reklama
A moje powinny spac,a nie spia...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja też powinnam spać a nie śpię :/ i maluszek też buszuje w brzuchu oby mu się to zmieniło bo nie pośpimy

Ja zasnelam przed 22 i też już nie śpię z pół godziny

Jutro muszę zadzwonić do tej mojej ginki o te uplawy bo to chyba nie są do końca tylko uplawy a po prostu obie zapomnialysmy o lekach na to bo usg miałam chybs z 15 minut i wypadło z głowy. No chyba że jestem podrazniona przez luteine i dlatego mnie swędzi i szczypie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest szansa, że będzie styczniowy maluszek :)
No to będzie ostatni dzień stycznia, bo na wywołanie mam się zgłosić do szpitala mojego gina we wtorek, 31.01
Ania czekam na relacje i niech maluszek ładnie współpracuje

Ania - napisz zaraz po

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny!
Anka ja mocniejsze uplawy mam już długi czas, ale gin mówi, że póki nie swędzi nie szczypie, to nic z tym nie robi c
Kulcia, Życiowa ale fajne spotkanie [emoji4] ja na bb spotkałam jedna z bliższych mi osób i choć mieszkamy daleko, to już nawet wspólne wakacje były [emoji4]
Kasia fajne literki [emoji4]

U mnie kolejny dzień zaczyna się tak samo, bóle miesiączkowe [emoji53]

5djy3e3kpgua6zwe.png

KasiaMarysia w sumie stosunkowo niewiele osób ma tę grupę z tego co czytałam to 6 % populacji :)
Ja wstałam bo jadę do przedszkola porozmawiać z moją Panią dyrektor o tych wszystkich formalnych sprawach do załatwienia po porodzie,no i l4 zawieźć. Przy okazji smocze jeszcze na ostatnie zakupy dla Małej :)

reklama
jestem zalamana.... mleka mam w cyckach a mala nie chce lapac i pic i sie wscieka..... najgorzej jest z prawego. przez nakladki to mozna pomarzyc bo nie chce...
ja mam grupe Arh minus a M ma Brh plus i po pierwszym i drugim porodzie dostalam zastrzyk

Do góry