reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Link do: Najpopularniejsze imiona 2016 roku to Zuzanna i Antoni
KasiaMarysia to ja w drugą stronę, męczę się już bo zimno i trzeba się ciepło ubierać, i jak się poopatulam to mnie wszystko "uwiera i dusi", a na chwilę do sklepu wejdę to wychodzę cała mokra bo tam gorąco ;p
Kasia2310 nasze Maluchy idą podobnie chyba, mój ostatnio 2960 to było w 36t0d ;)

Mój małż się uparł, że data 17.02.17 mu się podoba i mam dotrzymać, jak bym jakiś wpływ na to miała ;p
Przyjaciółka moja, nie miała żadnych objawów nadchodzącego porodu, była u gina i mówi jej, że jeszcze daleko, na ktg to samo a urodziła 2 dni później ;p

Miałyście tak, że bałyście się wyjśc z domu, że mogą wam wody odejśc? Ja ostatnio takie głupie myśli łapię hehe ;p

Mój M ma 17. 02 imieniny :)
Jeju znów prezent jakiś muszę kupić Ostatnio powiedział, że chce kompresor, cokolwiek to jest ?
Kupię mu koszulę :)

Hej
Mala mi ja pierwszy tydzien po porodzie mialam caly przeplakany a jeszcze do tego wiedzialam ze maz wyjezdza to juz calkiem siedzialam i wylam ale z kazdym dniem bylo coraz lepiej :)

Dzis przyszla mata dla Zuzi
20170124_105432.jpg

20170124_101005.jpg

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 20170124_105432.jpg
    20170124_105432.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 156
  • 20170124_101005.jpg
    20170124_101005.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 160
ale juz duze te wasze dzieci [emoji5] byla polozna i mala jak narazie z waga stoi w miejscu zobaczymy za tydzien. wszystkiw ciuszki jakie mam sa za duze na moja hehe

ale juz duze te wasze dzieci [emoji5] byla polozna i mala jak narazie z waga stoi w miejscu zobaczymy za tydzien. wszystkiw ciuszki jakie mam sa za duze na moja hehe

Lepiej, że za duże niż za małe urośnie. A to położna tak szybko przychodzi, jeju nawet człowiek nie zdąży odpocząć.

Moja dwa tygodnie po porodzie wazyla mniej niz jak sie urodzila ale teraz wcina mleczko i rosnie :)
Marysiu moze rzeczywiscie Madzia uczulona na siersc .

reklama
Do góry