reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola ja np dziś robię karkówke na obiad. Kroje w plastry i wrzucam na wrzatek do tego warzywa i przyprawy i tak się gotuje na wolnym ogniu a pod koniec wrzucam warzywa typu na patelnie- dziś akurat mam nieszanke meksykańska i do tego sos jakiś robię albo zostawiam tak jak jest. Di tego kasza jakas i surówka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja robie dziś golabki oczywiście bez mięsa.
A tak to może makaron jakiś? Tarta?

atdctrd8ammce1aq.png

wiem dziewczyny ze to byl blad ze po slubie tu zamieszkalismy. jako tako bylo ok. ostatnio zaczas ojciec jakiegoscpierdolca dostawac i robi akcje. wg niego dziecko ma byc caly czas wesole itp bo my mu krzywde robimy i przez nas sie choroby psychicznej nabawi.
co do obiadu to ja nie mam pomyslow. moze lasagne?

Ja uwielbiam plejskavice, ale to moj maz tylko robi. To taki placek z miesa mielonego. Do tegonryz, frytki lub chleb

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Kurcze dziewczyny to ja chyba Amelkę za grubo ubieram... może wystarczyły by body na krótki i pajacyk. bo jeszcze rożek i kocyk.

My po kontroli bioderek, wszystko ok. za 4 miesiące kontrola. lekarz gbur :/

MałaMi ja miałam cc tydzień przed terminem z om/usg bo miałąm jeden. a lekarz nawet jak ustali cc wcześniej niż 29 to sie nic niestanie. po prostu od dnia porodu zamiast policzyć chorobowe policzą Ci macierzynski. Współczuje sytuacji z rodzicami. tym bardziej że wiedzą że koncówka ciazy i potrzebny spokój itp... no i małego szkoda... my mieszkamy nad moimi rodzicami a mój też za bardzo nie może sie z moim ojcem dogadać. zanim tu zamieszkaliśmy było wszystko ok i piwko wypili i pogadali. pomagał nam w remoncie poddasza. a teraz to czasem jak jesteśmy razem na kawie to mój tata potrafi sie całą kawę nie odzywać... do nikogo ani do mojej mamy, siostry ani do nas. plus taki że sie nie odzywa to i człowieka nie denerwuje ale ja nie luibie sytuacji kiedy nie wiadomo o co komuś chodzi tylko siedzi obrażony. dobrze mi tu z mamą bo zawsze przyjdzie do dzieciaków jak potrzebuje ale też już sie cieszę że na wiosnę budowa dalej ruszy. a mój sie doczekać nie może

Viola ja bym powiedziała , że faktycznie za grubo. Może dlatego marudzi? Igi jak mu za gorąco to potrafi jojczyc dziś był w body na długi rękaw I zmieniłam na krótki i od razu gebulka uśmiechnięta.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry