reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja nie lubię grzeskow[emoji14]a skoro po knopersie mu njc nie bylo to zaryzykuje z tym toffefe[emoji14]
wiecie dziecko paczki podostawalo[emoji14]musze dbac o jej nawyki żywieniowe i zęby hahaha

Anka ja nie czytam nie ogladam i nie slucham wiadomości bo mi sie ciśnienie podnosi na raki historie...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ania masakra z ta historia. W głowie się to nie miesci .
Ja nie mam póki co ani czarnej kreski ani pępka wypukłego.
Kurde mam ochotę ubrać dziś choinkę :) Uwielbiam święta i zawsze tak 2 tyg przed ubieram. A Wy kiedy dziewczyny? :)

powinna byc kara smierci za takie cos! co dzieci sa winne?
ja wyniki odebralam i mam dobre.
wysypka coraz wieksza. do poniedzialku dotrwam

Ania masakra z ta historia. W głowie się to nie miesci .
Ja nie mam póki co ani czarnej kreski ani pępka wypukłego.
Kurde mam ochotę ubrać dziś choinkę :) Uwielbiam święta i zawsze tak 2 tyg przed ubieram. A Wy kiedy dziewczyny? :)
U nas to dwa dni przed świętami chociaż jak nie było jeszcze tosi to nawet w wigilię rano ubieralam. Ja nie lubię wcześniej bo się do świąt "opatrzy"

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

India chciałabym to sombre takie chłodne,ale się boje kurde a na chrzciny musze jakoś wyglądać.

No a mi się nie chce ten pepek w ogóle schować kurde bo miałam bardzo wystający w ciąży. Jak włożyłam wczoraj kolczyka do pępka to aż się popłakałam ze śmiechu jak to wygląda okropnie.

Kulcia ja mam brzuch nie dość że cały w rozstepach to jeszcze taki dziwny kształt ta skóra mi się taka została i nie wiem co to będzie [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie Mała Mi do rodzinnego a to wapno próbowałaś pić? To spokojnie można w ciąży. Wydaje mi się, że in wcześniej tym lepiej bo jak się bardziej rozniesie to chyba trudniej się pozbyć. Zawsze możesz zadzwonić do ginekologa i skonsultować to co ci rodzinny powie, jakby ci chciał jakieś leki dać.

Aniu szczerze? szkoda isc do nas do rodzinnego....nawet skierowania na wyniki nie chce dac bo np w danym roku wyniki byly robione

No właśnie ja kształt tez mam głupi. Boki myślała i zwisa a reszta płaska i oczywiście rozstępy.

Mała mi jak masz taką wysypke to idź do lekarza. Dzisiaj jest środa dopiero. Ciąża to nie żarty.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry