reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
India ja teraz mam blond włosy i robiłam rozjasniaczem. Ale pamiętam kiedyś robiłam z wella blond em i chwycił na moich .
Życiowa ładnie ładnie same słodycze [emoji14] ale b knopersa zjadlaaaaaa ale nie jem słodyczy. Trzymam się.
Możliwe ze te orzechy ziemne , one chyba bardziej uczulaja.
Życiowa ładnie ładnie same słodycze [emoji14] ale b knopersa zjadlaaaaaa ale nie jem słodyczy. Trzymam się.
Możliwe ze te orzechy ziemne , one chyba bardziej uczulaja.
Życiowa
a co do pępka to ja mam ogromną dziurę poki co[emoji14]miałam wystający w ciąży teraz sie zapadł no i ciemna kreche przez brzuch tez mam... skora wisi i tworzy coś jak falbanke[emoji14]albo pyszczek kota xd
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
OlaMagda09
MalaMi- rodzice i siostra mieszkają we Francji ale 400km odemnie .
India- nie chwyci ci farba blond ze sklepu chyba ze masz swój jasny blond a tak to nie próboj bo bedziesz mieć jajecznicę na główie .
Nadziejka - ja zawsze w ciazy cały wypięty miałam ale do miesiąca wkląsł .
Życiowa - ale sniczny chłopczyk :-)
Dora - no chcemy zrobic salon do świąt :-) liczę na cud haha :-)
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
India- nie chwyci ci farba blond ze sklepu chyba ze masz swój jasny blond a tak to nie próboj bo bedziesz mieć jajecznicę na główie .
Nadziejka - ja zawsze w ciazy cały wypięty miałam ale do miesiąca wkląsł .
Życiowa - ale sniczny chłopczyk :-)
Dora - no chcemy zrobic salon do świąt :-) liczę na cud haha :-)
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
Życiowa
Anka_32
Orzechy są uczula bardzo. Nawet dzieciom do któregoś tam roku życia nie daje się orzechów.
Opanuj siw trochę dziewczyno i zjedz Grześka [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Opanuj siw trochę dziewczyno i zjedz Grześka [emoji23]
dora032
Niesamowite jesteście z tymi słodyczami a u mnie się już dwa ptasie mleczka i czekoladki przeterminowały bo nie ma kto jeść.
Mąż ogranicza bo mu brzuch urósł Ostatnio się trochę obraził bo wszyscy zaczęli żartować, że zamiast mi to jemu rośnie. Ja go pocieszam, że i tak go przegonię.
Mąż ogranicza bo mu brzuch urósł Ostatnio się trochę obraził bo wszyscy zaczęli żartować, że zamiast mi to jemu rośnie. Ja go pocieszam, że i tak go przegonię.
Anka_32
Słyszałyscie o tej 4 latce co zabił ja konkubent matki?
Kuuurwaaaa zabilabym jakbym zobaczyła że ktoś podnosi rękę na moje dziecko!
Kuuurwaaaa zabilabym jakbym zobaczyła że ktoś podnosi rękę na moje dziecko!
reklama
dora032
Anka mądra ta twoja Tosia.
Ja pamiętam jak byłam mała, miałam 4 lata i moja mama była w ciąży z moim bratem to mi o tym prababcia powiedziała w "sekrecie". Jeszcze mi nagadała głupot, że jak nie będę grzeczna to mnie oddadzą do domu dziecka. Ja strasznie nie lubiłam z nią zostawać bo mi na nic nie pozwalała, jak na spacer to za rękę i przy niej miałam chodzić. Ja jej uciekałam. Nigdy o tym mamie nie powiedziałam.
Ja pamiętam jak byłam mała, miałam 4 lata i moja mama była w ciąży z moim bratem to mi o tym prababcia powiedziała w "sekrecie". Jeszcze mi nagadała głupot, że jak nie będę grzeczna to mnie oddadzą do domu dziecka. Ja strasznie nie lubiłam z nią zostawać bo mi na nic nie pozwalała, jak na spacer to za rękę i przy niej miałam chodzić. Ja jej uciekałam. Nigdy o tym mamie nie powiedziałam.