reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India ja teraz mam blond włosy i robiłam rozjasniaczem. Ale pamiętam kiedyś robiłam z wella blond em i chwycił na moich .

Życiowa ładnie ładnie :) same słodycze [emoji14] ale b knopersa zjadlaaaaaa ale nie jem słodyczy. Trzymam się.
Możliwe ze te orzechy ziemne , one chyba bardziej uczulaja.

atdctrd8ammce1aq.png

a co do pępka to ja mam ogromną dziurę poki co[emoji14]miałam wystający w ciąży teraz sie zapadł no i ciemna kreche przez brzuch tez mam... skora wisi i tworzy coś jak falbanke[emoji14]albo pyszczek kota xd

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi- rodzice i siostra mieszkają we Francji ale 400km odemnie .
India- nie chwyci ci farba blond ze sklepu chyba ze masz swój jasny blond a tak to nie próboj bo bedziesz mieć jajecznicę na główie .
Nadziejka - ja zawsze w ciazy cały wypięty miałam ale do miesiąca wkląsł .
Życiowa - ale sniczny chłopczyk :-)
Dora - no chcemy zrobic salon do świąt :-) liczę na cud haha :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Orzechy są uczula bardzo. Nawet dzieciom do któregoś tam roku życia nie daje się orzechów.
Opanuj siw trochę dziewczyno i zjedz Grześka [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Niesamowite jesteście z tymi słodyczami a u mnie się już dwa ptasie mleczka i czekoladki przeterminowały bo nie ma kto jeść.
Mąż ogranicza bo mu brzuch urósł Ostatnio się trochę obraził bo wszyscy zaczęli żartować, że zamiast mi to jemu rośnie. Ja go pocieszam, że i tak go przegonię.

reklama
Anka mądra ta twoja Tosia.

Ja pamiętam jak byłam mała, miałam 4 lata i moja mama była w ciąży z moim bratem to mi o tym prababcia powiedziała w "sekrecie". Jeszcze mi nagadała głupot, że jak nie będę grzeczna to mnie oddadzą do domu dziecka. Ja strasznie nie lubiłam z nią zostawać bo mi na nic nie pozwalała, jak na spacer to za rękę i przy niej miałam chodzić. Ja jej uciekałam. Nigdy o tym mamie nie powiedziałam.

Do góry