reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U mnie ten dół odstaje jak pojebany. Szlag mnie trafia bo kupiłam spódnice na święta właśnie i tam to widać ale cóż. Po ciąży mogę :D

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja ubieram choinke tak dwa-trzy dni przed wigilią. W tym roku Filip juz nie może się doczekać, a za rok Amelka będzie juz bardzo zainteresowana [emoji6]

MalaMi kurcze to naprawdę niebezpieczne z ta wysypka jak nie wiadomo od czego. A na pogotowie nie możesz podjechać??

Kulcia ladnie Ci ten twoj Igi je :-) i normalnie juz zamiast mm dany posilek czy narazie po trochu probuje??

Życiowa moj Filip dostal wczoraj tyle słodkiego ze nie wiem kiedy to zjemy [emoji52] najlepsze jest to ze on wcale sie na to nie rzuca i pewnie i tak ja z moim mu powyjadamy :-)

Co do brzucha to się nie wypowiadam... pepek mam wklesly ale jakis taki brązowy w środku.. a ja jestem cieta od pepka w dol wiec ta blizna taka widoczna a juz mi sie robi z niej gruby bliznowiec. Miesiac dop minal [emoji20]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Ania masakra z ta historia. W głowie się to nie miesci .
Ja nie mam póki co ani czarnej kreski ani pępka wypukłego.
Kurde mam ochotę ubrać dziś choinkę :) Uwielbiam święta i zawsze tak 2 tyg przed ubieram. A Wy kiedy dziewczyny? :)
Ja kreske mam nadal, a choinke ubieramy dzien przed Wigilia

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja w sumie nie widze wiekszej roznicy w brzuchu jak po I ciazy. Moze trovhe bardziej wystaje, ale dopiero 2.miesiaxe minely. Co do skory to.noestety jest luzna i wiem,.ze taka bedzir. To samo z piersiami - taki skutek uboczny kp

2870 g, 53 cm

Ja choinkę przed wigilia ale dzisiaj stroje mieszkanie to się pochwale :D

Viola ja też miałam pępek w środku brązowy i ty wiesz ze ja go po prostu wyczyscilam? Normalnie 2 msc z takim lazilam xD

Igi je warzywa między posiłkami, no godzinę przed mlekiem ;)

Co myślicie o brokule dla niego?

atdctrd8ammce1aq.png

Kulka, no nie moge z Toba i tym pepkiem :-D dobre! ;-)

Brokuly mozesz dawac, jesli nie ma zadnych odczynow akergicznych to mozesz podawac

2870 g, 53 cm

reklama
U mnie choinka juz gotowa we Francji musi byc juz na miklolaja :-)
Co do brzucha to moj tez troche wystaje i mam jeszcze to kreskę na brzuchu :-/
Ale juz wklęsnoł choć jescze mam 6kg do stracenia .
Viola ale jak to cięcie od pępka w dol a czemu tak a nie na łonie na lini majtek ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Do góry