reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
no wlasnie ja tez nie mam powiadomien o nowych postach :(
zyciowa oby sie udalo[emoji5]
a bo mojemu sie zadne imie nie podoba....

a może Amelka????

Viola wyśpij się kochana i jutro poznamy Amelkę :)
Życiowa trzymam kciuki za powrót laktacji i zdrówka Marysi życzę.
Mała Mi ja jak się tobie podoba?
Mężowi mojej koleżanki żadne imię się nie podobało Mały się urodził a oni nie mogli dojść do porozumienia.

Chyba dobrze ze będzie wiadomo jaka pleć to mniej do wyboru zostanie. Mój M póki co nie podejmuje dyskusji. Ogólnie to my tak z dystansem do tej ciąży podchodzimy póki co... za pół roku będę się zastanawiać..
Zapisałam się dziś na to usg prenatalne i w sumie dobrze ze zadzwoniłam bo do tej pani doktor ,do której chciałam było ostatnie miejsce w tym terminie.

Dora a Ty jeszcze plamisz? Bierzesz jakieś leki?

Ja od tego leżenia już głupieje ale mój Z bardzo się zaangażowal i przejął. Ciekawe na ile starczy mu zapału bo ja jeszcze 16 dni muszę leżeć

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

India mojemu sie podoba Inka i Marysia. To drugiw na 100% odpada mimo ze mi tez sie w miare podoba ale moja ciotka tak ma na imie ale byly pewne przykre okolicznosci z nia zwiazene i nie...
Dora mi sie podobaja Irmina, Amelka (M twierdzi ze jak czekolada z biedry), Liliana, Klara

a może Amelka????

oknoo.jpg
MałaMi po Twoim wpisie sprawdziłam sobie co w nowej ofercie w bierdonce jest i wybrałam się i ja. Skusiłam się na świecące kule :) Tak się prezentują na moim oknie :)

Załączniki

• oknoo.jpg
    oknoo.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 186
reklama
Do góry