reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India usg 21 listopada o 19:45 to będzie 12 tydz i 4 dzień a 15 wizyte mam u mojego ginekologa.

Anka plamienia ustały, cały czas biorę luteinę i duphastom na zmianę co 6 godzin i nospę, którą staram się ograniczać z różnym skutkiem... Ja lezę cały czas. ale ja mam w sumie łatwiej bo nie mam małego dziecka to oprócz tego ze mnie trafia bo jest nieposprzątane to innych zmartwień nie mam. Poza tym mąż zaczął doceniać to że miał wszystko uprane wyprasowane na wieszaczkach i półeczkach poukładane ...Odkrył że to samo się nie robi ;)
Swoją drogą ciekawe jak ja dom odgruzuję po tym wszystkim.

reklama
India mojemu sie podoba Inka i Marysia. To drugiw na 100% odpada mimo ze mi tez sie w miare podoba ale moja ciotka tak ma na imie ale byly pewne przykre okolicznosci z nia zwiazene i nie...
Dora mi sie podobaja Irmina, Amelka (M twierdzi ze jak czekolada z biedry), Liliana, Klara

a może Amelka????

Kawę Inke znam ,ale czekolady Amelki w życiu nie jadłam. Znam małą Amelke cudna aparatka Ma 5 lat a pogadasz jak z dorosłym
A dlaczego Irmina odpadła?

Dzięki dziewczyny! Właśnie się umylam i idziemy spać. Leżę z dziewczyna co w czwartek ma cc z blizniaczkami jednojajowymi :-)

Nadal nie ma stresu, nie wiem czy to zle czy dobrze [emoji6]

Życiowa trzymam kciuki za powrót kp!

MalaMi rzeczywiście jest czekolada w biedro Amelia, nawet nie pomyslalam hehe.

Dora super ze udało ci sie dostac do tej gin co chcialas :-) a co do prasowania i porzadku to moj chyba jeszcze sie nie obudzil ze to sie samo nie robi, teraz tez im na zaś poprasowalam więcej :-)

Anka super ze mąż się przejął, niech dba dba [emoji3]

Lezenia Wam wspolczuje ale dla dobra malenstwa wszystko!

Dobranoc laski. Jak dam radę to rano sie jeszcze odezwę

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Kasia - fajne kule i ladny parapet oraz wszystko na nim ;-)

MalaMi- ja sie z M. w kwestii imion tez nie moglam dogadac i stanelo na tym, ze jak chlopak to moj wybor, a jak dziewczyna to M.wybor.
Wszystkie 4 ladne, co wybierzecie bedzie dobrze.

Viola, nie moge sie doczekac :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Anka - Ty lez i sie nie zadreczaj, chlop przezyje na pewno i pokazal, ze potrafi, wiec tym lepiej.
Dora - rozumiem Cie, ze szlag trafia, bo chcialabys cos zrobic, ogarnac. Mam podobnie chociaz na mniejsza skale, bo ja czasami bym chciala umyc szklanke po sobie i mam problem, bo nie moge haha :-)

Jutro z rana jedziemy komunikacja miejska do logopedy z Radkiem, nie wiem jak to bedziem. Troche mnie ta podroz z Ada przeraza. Jak ja mam karmic w przychodni przy ludziach???

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Viola trzymam kciuki rowniez;*

Przyszła nam ta huśtawka hybrydowa ale nie wiem czy przy Filipie to zda egzamin bo on w niej nie chce siedzieć. Teraz w niej śpi sobie to chociaż tyle dobrego.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
1478591538-1d1mld.jpeg

reklama
viola kciukasy i dużo zdrowka :*

nadziejka u nas huśtawka to super sprawa. leżaczek schowalam bo huśtawka go wypala. mały zasypia przy bujaniu. ale staram się go przenosić z niej jak zaśnie przy drugiej drzemce. chociaż jest bardziej na płasko niż w lezaczku. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry