reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hejka.
tyle tematow przeszlo ze nie wiem co pisac [emoji5]
napisze Wam ze z M dzis robilismy porzadek w szafie[emoji5] i ze udalo mi sie podciac malemu wloski tak z 1-2cm podczas kapieli. pelen sukces[emoji5] i tak ma krecone to tak nie bedzie mocno widac

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

dzien dobry.
ja tez bym prosila Was o te listy wyprawkowe dla dzidzi[emoji5] mam plan w tym tyg zamowic z apteki kilka rzeczy.
przegladalam na allegro komplety poscieli i przewaznie sa z poduszka i koldra no i poszewki na to... a ja wsumie potrzebuje same poszewki itp i napisalam do jednegp sprzedawcy i zobaczymy co mi odpisze

a może Amelka????

Viola jak się czujesz? Ten dzień już jutro [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hej :-) ja juz na oddziale. Miałam ktg i zalozyli wenflon i czekam.

Czuje się ok, po badaniu rozwarcia 0 wiec nie wiem ile bym jeszcze pochodziła.

Kulcia i zyciowa wy tez podpisywalyscie swiadome zgody na cc?? Tyle tam wypisanych.skutków ubocznych ze szok. W tamtym cc tego nie miałam no bo wiadomo wyszło nagle ale przynajmniej się nie naczytalam co może grozić

Amelka :* 39tc
cc 8.11

MalaMi mozna zamowic sama pościel tylko musisz poszukać. Bo ja teraz tez zamawialam tylko poszewki- komplet: poduszka, koldra.i prześcieradło. A jeszcze w piątek dokupowalam ochraniacz na szczebelki w kolorze i wzorze pościeli. Bo miałam po Filipie ale stwierdziliśmy ze tak srednio wyglądał

cc 8.11

Kurcze nie mam zdjęć listy ale moge napisać co z gemini zamawialam:
Majtki poporodowe
Chusteczki lactacyd
Podklady poporodowe
Wkladki laktacyjne
Krem alantan do pupy
Octenisept na pępek i rane po cc
Kompresy jalowe
Sol fizjologiczna
Patyczki do uszu dla maluchow
Aspirator frida
Puder
Oliwke
Krem nivea na kazda.pogode

Nakladki na sutki mam po filipie. Tym razem wzięłam tez smoczek do szpitala bo z Filipem nie miałam

cc 8.11

Ja mialam zdj mojej wyprawki, ale chyba juz usunelam.
A moze na str Waszego szpitala jest lista?

Viola, juz sama nie wrocisz do domu ;-)

Ja dzisiaj musialam Ade w 62 ubrac, bo wszystkie 56 w praniu i te 62 wcale nie sa ogromne. Ale te dzieci rosna!

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Hej.
Viola trzymam kciuki. Wyspij się dziś :-)
Kurde po tych globulkach na grzybicę to nie chce mi się rozpuszczac luteina. Normalnie dziś wypadły że mnie całe tabletki.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To i ja dołączam się do prośby o listy co Wam się przydało :) Sprawdzę też na stronie mojego szpitala.
Gdzie dziewczyny najlepiej zamawiać? Ta apteka Gemini rzeczywiście najlepsza?
Viola trzymam kciuki!!! :)

Do góry