reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
hejka.
tyle tematow przeszlo ze nie wiem co pisac [emoji5]
napisze Wam ze z M dzis robilismy porzadek w szafie[emoji5] i ze udalo mi sie podciac malemu wloski tak z 1-2cm podczas kapieli. pelen sukces[emoji5] i tak ma krecone to tak nie bedzie mocno widac
[emoji166] tp ok 27.01.2017r.
tyle tematow przeszlo ze nie wiem co pisac [emoji5]
napisze Wam ze z M dzis robilismy porzadek w szafie[emoji5] i ze udalo mi sie podciac malemu wloski tak z 1-2cm podczas kapieli. pelen sukces[emoji5] i tak ma krecone to tak nie bedzie mocno widac
[emoji166] tp ok 27.01.2017r.
MałaMi90
dzien dobry.
ja tez bym prosila Was o te listy wyprawkowe dla dzidzi[emoji5] mam plan w tym tyg zamowic z apteki kilka rzeczy.
przegladalam na allegro komplety poscieli i przewaznie sa z poduszka i koldra no i poszewki na to... a ja wsumie potrzebuje same poszewki itp i napisalam do jednegp sprzedawcy i zobaczymy co mi odpisze
a może Amelka????
ja tez bym prosila Was o te listy wyprawkowe dla dzidzi[emoji5] mam plan w tym tyg zamowic z apteki kilka rzeczy.
przegladalam na allegro komplety poscieli i przewaznie sa z poduszka i koldra no i poszewki na to... a ja wsumie potrzebuje same poszewki itp i napisalam do jednegp sprzedawcy i zobaczymy co mi odpisze
a może Amelka????
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Viola jak się czujesz? Ten dzień już jutro [emoji4]
viola150
Hej :-) ja juz na oddziale. Miałam ktg i zalozyli wenflon i czekam.
Czuje się ok, po badaniu rozwarcia 0 wiec nie wiem ile bym jeszcze pochodziła.
Kulcia i zyciowa wy tez podpisywalyscie swiadome zgody na cc?? Tyle tam wypisanych.skutków ubocznych ze szok. W tamtym cc tego nie miałam no bo wiadomo wyszło nagle ale przynajmniej się nie naczytalam co może grozić
Amelka :* 39tc
cc 8.11
Czuje się ok, po badaniu rozwarcia 0 wiec nie wiem ile bym jeszcze pochodziła.
Kulcia i zyciowa wy tez podpisywalyscie swiadome zgody na cc?? Tyle tam wypisanych.skutków ubocznych ze szok. W tamtym cc tego nie miałam no bo wiadomo wyszło nagle ale przynajmniej się nie naczytalam co może grozić
cc 8.11
viola150
MalaMi mozna zamowic sama pościel tylko musisz poszukać. Bo ja teraz tez zamawialam tylko poszewki- komplet: poduszka, koldra.i prześcieradło. A jeszcze w piątek dokupowalam ochraniacz na szczebelki w kolorze i wzorze pościeli. Bo miałam po Filipie ale stwierdziliśmy ze tak srednio wyglądał
cc 8.11
cc 8.11
viola150
Kurcze nie mam zdjęć listy ale moge napisać co z gemini zamawialam:
Majtki poporodowe
Chusteczki lactacyd
Podklady poporodowe
Wkladki laktacyjne
Krem alantan do pupy
Octenisept na pępek i rane po cc
Kompresy jalowe
Sol fizjologiczna
Patyczki do uszu dla maluchow
Aspirator frida
Puder
Oliwke
Krem nivea na kazda.pogode
Nakladki na sutki mam po filipie. Tym razem wzięłam tez smoczek do szpitala bo z Filipem nie miałam
cc 8.11
Majtki poporodowe
Chusteczki lactacyd
Podklady poporodowe
Wkladki laktacyjne
Krem alantan do pupy
Octenisept na pępek i rane po cc
Kompresy jalowe
Sol fizjologiczna
Patyczki do uszu dla maluchow
Aspirator frida
Puder
Oliwke
Krem nivea na kazda.pogode
Nakladki na sutki mam po filipie. Tym razem wzięłam tez smoczek do szpitala bo z Filipem nie miałam
cc 8.11
India9
Ja mialam zdj mojej wyprawki, ale chyba juz usunelam.
A moze na str Waszego szpitala jest lista?
Viola, juz sama nie wrocisz do domu ;-)
Ja dzisiaj musialam Ade w 62 ubrac, bo wszystkie 56 w praniu i te 62 wcale nie sa ogromne. Ale te dzieci rosna!
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
A moze na str Waszego szpitala jest lista?
Viola, juz sama nie wrocisz do domu ;-)
Ja dzisiaj musialam Ade w 62 ubrac, bo wszystkie 56 w praniu i te 62 wcale nie sa ogromne. Ale te dzieci rosna!
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Anka_32
Hej.
Viola trzymam kciuki. Wyspij się dziś :-)
Kurde po tych globulkach na grzybicę to nie chce mi się rozpuszczac luteina. Normalnie dziś wypadły że mnie całe tabletki.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Viola trzymam kciuki. Wyspij się dziś :-)
Kurde po tych globulkach na grzybicę to nie chce mi się rozpuszczac luteina. Normalnie dziś wypadły że mnie całe tabletki.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama